Merhaba arkadaşlar okulda törenlerde oratoryoda , koroda kullanmak üzere yaka mikrofonu arıyorum. Sizin kullandığınız ve tavsiye edebileceğiniz var mı ?
Teşekkürler hocamPandemi döneminde müdür König marka kablosuz ve şarjlı bir yaka mikrofonu alıp gelmişti. Oldukça uzun menzilliydi. Şarjı da 3-4 saat gidiyordu. Aşağıda görselini paylaştım. Biz kullanımından memnunduk.
Ekli dosyayı görüntüle 71939
Bu soruya cevap arıyorum bende?Okul müdürümüz törenlerde öğrenci ve öğretmenlerin kullanması için yaka mikrofonu almak istediğini söyledi. 10-12 adet alınacak. Yukarıdaki mikrofon uygun mudur bunun için? Yada farklı bir öneriniz olur mu hocalarım?
Hocam görseldeki bu tür için çok uygun diyemeyiz bu her mikrofon için bir kanal lağzım yani eğer mixerinizde 12 13 tane boş alanınız varsa olur ama bağzı okullarda bu sayı az oluyor ondan dolayı 2mikrofonun bağlandığı alıcılı modeller var onlara bakılmalı örnek olarak görseli ekledim bu modeli kullanmadım bişey diyemem ama bu marka ortalam bir marka diye biliyorum bu mikrofon LastVoice lm-202yyOkul müdürümüz törenlerde öğrenci ve öğretmenlerin kullanması için yaka mikrofonu almak istediğini söyledi. 10-12 adet alınacak. Yukarıdaki mikrofon uygun mudur bunun için? Yada farklı bir öneriniz olur mu hocalarım?
Yok hocam ne parası şu konulara az yatırım Yapılsa dişimi kırcam vallaha bizde bir Mixer var Nuh Nebi yılından kalma sanırım, markasız berbat bir cihazSizin okullarda ne para varmış, valla şaşırdım

Çok doğru hocam bu aklıma gelmedi bu bilgi önemli bilgi için sağolunYeni ihaleye çıkılan 5G 'frekansları bu ve buna benzer frekanslarda çalışan telsiz mikrofonlarda büyük sorun teşkil edecek. Frekans aralarıklarını incelediğiizde göreceksiz ki malesef telsiz frekansları ile çakışıyor, bu frekanstaki bütün cihazlar çöp olacak. Bence henüz almadıysanız bir süre daha bekleyin.