yakınlarda kredi çeken

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mevcut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mevcut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yakın zamanda değil ama şimdiye kadar 4-5 kere falan kredi çekmişimdir. Genelde çok büyük bir fark olmuyor hocam bankalar arasında. Dosya masrafı olmayanın taksiti fazla oluyor, taksidi az olanın dosya masrafı ona göre oluyor. Piyasa şartlarına göre belirliyor bankalar zaten faizleri o yüzden hepsi birbirine yakın oluyor.

Halkbankta saçma birşeye maruz kaldım, sadece ordan çekmemeni tavsiye ederim. Taksitlerin ödeme tarihi ayın 17'si olmasına rağmen 15'inde maaşıma bloke koyuyor. 2 gün kullanamıyorum o parayı. Gittim konuştum "sistem böyle"den başka bi cevap alamadım.

Kredi çekmeden önce 40 kere düşünün.

1- Gerçekten ihtiyacınız var mı?
2- Kendi imkânlarınızla belli bir süre birikim yapma şansınız var mı?

Yazıktır günahtır faize giden para yine sizden gidiyor.
Her ay taksitlerinizi altına yatırın. 24 ay sonra istediğinizi almaya çalışın.
Fakat bir aciliyet söz konusu ise onu siz daha iyi bilirsiniz. Allah ödeme kolaylığı versin.

hocam eğer ev araba gibi bir şeye lazımsa asya finasas faize girmeden veriyor bence asyayı tercıh et
lütfen kimse asyanın çalışma tarzını bilmeden oradan alınan paraya faiz demesin ben araştırdım bu konuda mısırlı alimlerden fetva var

allah kolaylık versin faize girmeden eş dost akrabaya bak hocam elden bir şey gelmezse yapacak yok
maaş aldığınız banka belkı kolaylık yapar yınede dıger arkadasların dedıgı gıbı cok bır sey degısmıyor

mevcut' Alıntı:
Yakın zamanda değil ama şimdiye kadar 4-5 kere falan kredi çekmişimdir. Genelde çok büyük bir fark olmuyor hocam bankalar arasında. Dosya masrafı olmayanın taksiti fazla oluyor, taksidi az olanın dosya masrafı ona göre oluyor. Piyasa şartlarına göre belirliyor bankalar zaten faizleri o yüzden hepsi birbirine yakın oluyor.

Halkbankta saçma birşeye maruz kaldım, sadece ordan çekmemeni tavsiye ederim. Taksitlerin ödeme tarihi ayın 17'si olmasına rağmen 15'inde maaşıma bloke koyuyor. 2 gün kullanamıyorum o parayı. Gittim konuştum "sistem böyle"den başka bi cevap alamadım.

hocam en doğrusunu söylemiş. dikkat etmeniz gereken krediyi çektikten sonra tamam bu iş deyip durmayın zamanla kredi faiz oranları düşebiliyor o zaman yapılandırma yapmak iyi olabiliyor. ben bu ay içinde yapılandırma yapıcam ve tahmini 1000 tl kara geçicem.

31 aralıkda kampanya var diye ziraatden çektim, 15bin 18 ay 16500 toplam geri ödeme. 40 lira sigorta masrafı vardı.

hocam 2 hafta önce akbanktan Taşıt kredisi çektim. % 0.86'dan. krediler uygun bu ara değerlendirebilirsin.

easytr' Alıntı:
mevcut' Alıntı:

maaşın tamamına mı bloke koyuyor yoksa kredi ödemesi kadar olan kısmına mı?
Kredi taksiti kadar bloke koyuyor tabiki. Yoksa o bankayı başlarına yıkardım heralde :)

iki adet otomotik ödeme talimatı istedi. kredi kartım vardı zaten bi şey denmedi. masraf da 60 lira falandı sanırsam..

BBNET
Geri