hostgator.com the planet datacenter da en çok sunucuya sahip olan firmadır. Çok sağlam bir firmadır, hostgator ile çalışmanı tavsiye ederim.. tek sıkıntı bir makinaya 4 bin kadar site koymaktalar, biraz daha az koysalar daha iyi olabilir aslında ama iyi yönettiklerini söyleyebilirim. Herşeyden önce kullandıklarını firewall gerçekten sağlam. Hız bakımından tatmin eder ve birçok firma arasında shared olupta cpanel olan firma hostgator dur..
globat.com ile hiç çalışma yapmadım..ancak ilk izlenim olarak pek hoşuma gitmedi çünkü ping cevapları çok geç veriyor. Birde daha önce adını fazla duymadım, duymadığıma göre kesin top 10 host firmalarına para yedirmiştir yoksa listede olması zor biraz..
bluehost iyi bir firma olarak biliyorum, çok fazla yerde karşılaştım.Kendi panelleri var, sistemleri sağlam ancak 15000 gb bw vermesi garip, ben bu kadar bw verebişeceğini sanmıyorum servage gibi bir üç kağıtları olabilir sen o limiti en iyisi 1500 gb olarak düşün

daha fazlasında cpu harcadın ,siteni kapattık derler..
ixwebhosting unlimited paketleriyle ünlü firma.. sen sen ol, unlimited yazan hiçbir siteden ürün alma, benden sana tavsiye, çok nadirde olsa bazı firmalar hariç.. o yüzden bu firmaya bulaşma derim, hiç ixwebhost alanım olmadı ancak unlimited yazan firmalar tüylerimi diken diken ediyor..Hatta geçenlerde bu mesele yüzünden iyinette birine baya bir laf anlatmak zorunda kalmıştım..
Hostmonster iyi bir firma, hostgator gibi cpanel kullanıyor tavsiye edebilirim, zaten alexa rankından sitenin ne kadar popüler olduğunu anlayabilirsin..demo paneline bakabilirsin
http://74.220.202.10:2082/frontend/host ... index.html
ücrette gayet makul, ben denemedim ancak denersen pişman olacağını zannetmiyorum..Ancak unutma eğer paket yeterli gelmez ve cpu aşımı dolayısıyla paket kapatılırsa sularına gitmen lazım, gördüğüm kadarıyla başka paket seçenekleri yok, reseler, vps dedicated gibi vs..
daha ayrıntılarına girmek isterdim, yada webhostingtalk yorumları, denenmiş sonuçlar, ticket süreleri gibi detaylar daha iyi anlaşılmasına yardımcı olabilir ancak şuan daha fazla vaktim yok sen yine aklına takılanları sor elimden geleni yapmaya çalışırım