YABANCI HOSTİNG HİZMETLERİ

Kodla Büyü

byvector

Seçkin Üye
Seçkin Üye
SAYGIDEĞER ARKADAŞLAR TÜRKİYEDEKİ HOSTİNG FİRMALARININ PAKETLERİ GERÇEKTEN ÇOK PAHALI VE EL YAKIYOR. YABANCI HOSTİNG FİRMALARINA BAKIYORSUNUZ ÖYLE MÜKEMMEL PAKETLERİ ÖYLE UCUZA SATIYORLARKİ İNSANIN İNANASI GELMİYOR (BKZ. http://www.webhosting-top10.com/host17/)

SİZLERDEN RİCAM BU HOSTİNG FİRMALARI HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI ACABA.BU HOSTİNG FİRMALARINDAN YER ALIRSAK SONRA PİŞMAN OLURMUYUZ.
SAYGILAR SELAMLAR

ARKADAŞLAR BU KONUDA BİLGİSİ OLANLARIN HALA CEVABINI BEKLİYORUM
SAYGILAR SELAMLAR

sen firma adı ver biz sana bilgisini verelim böylesi daha iyi olur..o kadar fazla şirket varki hangi birinden bahsedelim..

http://www.hostgator.com/
http://www.globat.com
http://www.bluehost.com/
http://hosting.fastdomain.com/
http://www.ixwebhosting.com
http://www.hostmonster.com/
http://www.ipowerweb.com/
GHOST HOCAM BİRAZ FAZLA FİRMA İSMİ YAZDIĞIMIN FARKINDAYIM AMA İLK GÖZÜME ÇARPANLAR BUNLAR AÖIKCASI.BİLGİLENDİRİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.AYRICA BUNLARIN DIŞINDA SİZİN TAVSİYE EDECEĞİNİZ YADA DAHA ÖNCE DENEMİŞ OLDUĞUNUZ FİRMALAR HAKKINDA DA BİLGİLENDİRİRSENİZ HEM BENİM İÇİN HEMDE EMİNİM BU KONUYLA İLGİLENEN DİĞER FORUM ÜYELERİ İÇİNDE ÇOK FAYDALI OLACAKTIR.
SAYGILAR SELAMLAR

hostgator.com the planet datacenter da en çok sunucuya sahip olan firmadır. Çok sağlam bir firmadır, hostgator ile çalışmanı tavsiye ederim.. tek sıkıntı bir makinaya 4 bin kadar site koymaktalar, biraz daha az koysalar daha iyi olabilir aslında ama iyi yönettiklerini söyleyebilirim. Herşeyden önce kullandıklarını firewall gerçekten sağlam. Hız bakımından tatmin eder ve birçok firma arasında shared olupta cpanel olan firma hostgator dur..

globat.com ile hiç çalışma yapmadım..ancak ilk izlenim olarak pek hoşuma gitmedi çünkü ping cevapları çok geç veriyor. Birde daha önce adını fazla duymadım, duymadığıma göre kesin top 10 host firmalarına para yedirmiştir yoksa listede olması zor biraz..

bluehost iyi bir firma olarak biliyorum, çok fazla yerde karşılaştım.Kendi panelleri var, sistemleri sağlam ancak 15000 gb bw vermesi garip, ben bu kadar bw verebişeceğini sanmıyorum servage gibi bir üç kağıtları olabilir sen o limiti en iyisi 1500 gb olarak düşün :) daha fazlasında cpu harcadın ,siteni kapattık derler..

ixwebhosting unlimited paketleriyle ünlü firma.. sen sen ol, unlimited yazan hiçbir siteden ürün alma, benden sana tavsiye, çok nadirde olsa bazı firmalar hariç.. o yüzden bu firmaya bulaşma derim, hiç ixwebhost alanım olmadı ancak unlimited yazan firmalar tüylerimi diken diken ediyor..Hatta geçenlerde bu mesele yüzünden iyinette birine baya bir laf anlatmak zorunda kalmıştım..

Hostmonster iyi bir firma, hostgator gibi cpanel kullanıyor tavsiye edebilirim, zaten alexa rankından sitenin ne kadar popüler olduğunu anlayabilirsin..demo paneline bakabilirsin
http://74.220.202.10:2082/frontend/host ... index.html
ücrette gayet makul, ben denemedim ancak denersen pişman olacağını zannetmiyorum..Ancak unutma eğer paket yeterli gelmez ve cpu aşımı dolayısıyla paket kapatılırsa sularına gitmen lazım, gördüğüm kadarıyla başka paket seçenekleri yok, reseler, vps dedicated gibi vs..

daha ayrıntılarına girmek isterdim, yada webhostingtalk yorumları, denenmiş sonuçlar, ticket süreleri gibi detaylar daha iyi anlaşılmasına yardımcı olabilir ancak şuan daha fazla vaktim yok sen yine aklına takılanları sor elimden geleni yapmaya çalışırım

GHOST HOCAM VERDİĞİNİZ BİLGİLER GERÇEKTEN ÇOK FAYDALI, YARARLI OLDU BENİM İÇİN.TEŞEKKÜR EDERİM.
BU BAŞLIK ALTINDA AÇTIĞIM KONUYA GÖRDÜĞÜM KADARIYLA CEVAP YAZILMADIĞINA GÖRE DİĞER ARKADAŞLARDAN PEK RAĞBET YOK YADA KATKIDA BULUNMAK İSTEYEN ÜYE YOK. İSTERSENİZ BU KONUYLA İLGİLİ SORULARIMI PM'DEN ATAYIM.VEYA YİNE BURADAN DEVAM DEVAM EDELİMMİ.
TECRÜBELERİNİZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
SAYGILAR SELAMLAR

arkadaşlar bedava olanlardan bir kaç tane yazsanız.
somee den aldım bi tane 2 mb.lık dosyayı yarım saatte atıyyor..

discovry' Alıntı:
arkadaşlar bedava olanlardan bir kaç tane yazsanız.
somee den aldım bi tane 2 mb.lık dosyayı yarım saatte atıyyor..

Arkadaşım bedeva hosting veren firmalarla ilgili daha önce bir başlık açılmıştı oraya bakabilirsin
http://bilgisayarbilisim.net/bedava_php ... t6201.html
Bu başlık altında ücretli hosting veren firmalara daha çok yer verirsek daha iyi olacağı kanaatindeyim.Siz bu konudaki öenrilerinizi belirtirseniz seviniriz
SAYGILAR SELAMLAR

Buradan devam edebiliriz, hem bu sayede diğer arkadaşlarda yüksek fiyatlara hosting almamış olurlar. Ayrıca forumda yurtdışı hosting kullanan ve kullandığı alandan memnun olanlar firmalarını tavsiye edebilirler.

ilter' Alıntı:
http://www.godaddy.com 4-5 yıldır kullanıyorum. Hiç bir sorunda yaşamadım. Gayet makul ücretlere iyi hizmet veriyolar...

PEKİ BU HOCAM BU FİRMA SİTEYLE İLGİLİ SIKINTI OLDUĞU ZAMAN SİZE ANINDA DÖNÜT VEREBİLİYORLARMIYDI.YOKSA ÇOK GECİKTİRİYORLARMIYDI.

ilk vps arayışlarımda googdady benchmark sonuçlarınada bakmıştım çok iyi değildi
o siralar futurehosting.biz firmasının sonuçları gayet iyiydi. Eğer vps almak isteyen arkadaşlar varsa Futurehosting.biz şuan chicago datacener ve dallas datacenter olarak iki farklı lokasyondan paketler sağlamakta. Tavsiye ederim..

yanlız ilter arkadaşımızın durumu farklı, onun kullandığı hosting paketi için bir araştırmam olmadı..

GHOST HOCAM http://www.godaddy.com/ SİTEYLE İLGİLİ YORUMLARA BAKTIĞIMDA ÇOKDA İYİ OLMADIĞI YAZILIYOR AMA TABİ Kİ OLUMLU GÖRÜŞ BELİRTENLERDE OLMUŞ.

PEKİ HOCAM BU SUNUCU KULLANIMINDA CPU KULLANIMINDAN BİRAZ BİZE BAHSEDERMİSİNİZ.GOOGLEDEN ARAŞTIRMALARIM OLDU TABİ AMA SİZİN BİREBİR BU KONULAR UZMANLIK ALANINIZ OLDUĞU İÇİN BU CPU KULLANIMI NASIL GERÇEKLEŞMEKTE, HOSTİNGİ ALIRKEN CPU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT ETMEMİZ GEREKİYOR.

Öncelikle cpu kullanım oranı hosting firmasına göre %5 ile %10 arasında değişen değerlerle sınırlandırılmıştır. Yanlız bu değer sunucuya göre değişebilir, örneği xeon bir sunucu ile p4 bir sunucu aynı performansta olmaz. Dolayısıyla xeon bir sunucudan alacağınız % 5 lik kullanım hakkı daha fazladır.. birde anlık çıkışlar vardır örneğin % 25 oranına 1 dk boyunca çıkabilirsiniz gibi..Bu süre bir kaç kere geçildiği zaman firma diğer sitelerin huzurunu düşünerek limiti aşan siteyi suspend eder, kapatır ve kullanım oranlarını mail atar.. Ya birdaha olmasın diye uyarır yada bir üst seviyeye geçmenizi önerir

Peki bir üst seviye nedir?

Bakınız, alanınız 3 gb iken 6 gb a çıkarmak üst seviyeye geçmek demek değildir. Bu sadece alanı yükseltmektir. Paket yükseltmiş olursunuz. Cpu kullanımınızda hiçbir değişme olmaz bilakis fazla alan , fazla bant demektir ve daha fazla cpu harcayacağınız anlamına gelir.

Öncelikle söylemeliyimki Türkiyeden host alan arkadaşlar çoğu kez üst sevityelere geçemezler çünkü 3 gb bir bw yapabilecekleriniz sınırlıdır ve müşternin ilgisini çekebilecek verileri paylaşamazsınız.Kimse gelmez, kimse gelmeyince cpu aşılmaz..Ancak 30 gb bir bw niz varsa işiler değişir, ancak bu kezde paylaşımı gören üye sayınız artmaya başladıkça cpu zorlamaya ve limitler sizin isteğiniz dışında sürekli artmaya başlar. sonucunda uyarılar ve hazin son kapatılır.

Bu durumları büyük bir site yapacak kişinin önceden hesaplaması gerekir eğer hesaplarının dışında durumlarla karşılaşırsa sabahlara kadar o sunucu senin bu sunucu benim dolaşmak zounda kalırsınız. Çünkü büyüyen bir siteyi uygun fiyatlara barındırmak, eşşeğe hendek atlatmak gibi birşey..

İşe yeni başlayacağım fdiyen arkadaşlar için önerim şudur.. Kullandığı makina xeon, amd opteron yada daha üst seviye woodcrest makine kullanan olan firmaları seçin..

Bu makineler güçlü oldukları için uzun bir süre cpu oranını aşmazsınız ancak büyüme grefiğiniz hızlı ise bir süre sonra illaki aşacaksınız. O zaman reseller paket almanızı öneririler, yanlız unutmayın resellerdan daha iyi performans alırım deyip geçiş yapmayın hata edersiniz. Reseller hesaplar, eşit kullanıma sahip daha çok site açabileceğiniz paketlerdir. Yani bir nevi satış yapabilceğiniz. Reseller paketinin kullanım oranı normal host kullanım oranı ile aynıdır. Dolayısıyla hosting size cpu aştınız derse, gececeğiniz paket vps yada direk kendi sunucunuz olmalıdır..

Bir diğer konuda emailler. Arkadaşların çoğu forum sitesi açıyor ve sistemden mail atıyorlar. Ancak üye sayıları 500 ü geçmesine rağmen devam ediyorlar ve bir iki derken pat site kapanmış. Bakınız 500 ün üzerinde üye sayınız varsa 500 er 500 er yollayın mailleri, buda işlemciye yük bindiriyor ve çoğu hostingde sınır olduğu için sitenizin kapanmasına neden oluyor..

şimdilik vaktim bu kadar, sen sorular sormaya devam et ben vakit buldukça açıklarım..

ghost' Alıntı:
İşe yeni başlayacağım fdiyen arkadaşlar için önerim şudur.. Kullandığı makina xeon, amd opteron yada daha üst seviye woodcrest makine kullanan olan firmaları seçin..
aslında yabancı host şirketlerine bakmadım yerli almayı düşünüyorum.ghaost hocam isimleri verebilirseniz zamanınız olduğunda sevinirim.birde bir arkadaş garantiserver.com diye bir hosttan bahsetti.sorun yaşamamış.
bu host nasıldır.
birde host ile ilgili bilgileri nasıl öğrnebiliriz.diyelim kendimiz bir host araştıracağız.yerli veya yabancı .ping mi atıyoruz.veya hangi siteler aracılığıyla bakıyorsunuz durmuna.araştırmak için yani

GHOST HOCAM GERÇEKTEN VERDİĞİNİZ BİLGİLER HOSTİNG ALACAKLAR İÇİN ÇOK ÖENMLİ.BENİM DİĞER BİR SORUM DİYELİMKİ BİZ YABANCI HOST FİRMASINDAN HOSTU ALDIK.VE CPU KULLANIMINI AÇTIĞIMIZ İÇİN SİTEMİZİ KAPATTILAR.PEKİ BU TİP BİR DURUMDA;
1- PARAMIZI GERİ ALMAMIZ GİBİ BİR ŞEY SÖZ KONUSUMU
2- SİTEYİ KAPATMADAN ÖNCE BİZE HABER VERİRLERMİ (YEDEK ALABİLMEK İÇİN)
3- KAPATILMA SÜRESİ NE KADARDIR (AY BİTENE KADARMI)

ghost' Alıntı:
gökhan hocam sonra açıklarım dedim aslında açıklayabilrdim de , ben sadece açıklasammı diye bir ikilem yaşadım :)

açıklamasam daha iyi olacak sanırım, size özelden gönderiyorum..
ghost hocam ya sitede direk açıklayın :) yada banda PM atın :)

Byvector hocam

cevap 1

paranızı geri alamazsınız, para iadesi alabilmeniz için ancak ilk 30 gün içerinde böyle bir durumun başınıza gelmesi lazım.. geçen yıl alan aldığım bir yurtdışı firma daha ertesi gün hesabımı kapatmıştı hiç unutmam, ve aynı gün paramıda geri ödemişti.. gülmüştüm biraz, testi abarttık diye

cevap 2

Siteyi kapatmadan önce değil, kapattıktan sonra haber verirler, sizin haberiniz olana kadar diğer sitelerin zarar görmesini bekleyemezler.Böyle bir durumda çat pat ingilizce ile :) tekrarının olmayacağını sorunu çözdüğünüzü bildirirseniz en geç 24 saat içinde geri açarlar. Eğer açmayacaklarsa size paketi değiştirmenizi öneririler. Öyle bir durumda değiştirmek istemezseniz, yedeklerinizi istersiniz ancak bu başıma şuana kadar gelmedi, özür dileyip durumu bir şekilde halletmek en mantıklısı..

cEVAP 3

Dediğim gibi kapatılma süresi sizin haberinizn olup, firma ile iletişime geçtiğiniz andan itibaren sizin firma ile olacak diyaloğunuza bağlı.

gökhan hocam yurtdışı host firmalarını araştırmak için webhostingtalk forumlarını kullanabilirsin.. Bu arada Türkiyeye fazla güvenme, bu telekomla yapabileceklerinin en iyisi ortada...

byvector hocam sen yurtdışı araştırmasına hazır başlamışken geri yurtiçine dönme boşver. :wink:

Yurtdışı araştırmaya devam et, pişman olmazsın, yurtiçi firmalar çok güven vermiyor, kimin ne yapacağı hiç belli olmuyor hatta öyle olaylar oluyorki gerçekten iç piyasadan korkmamak elde değil. Örneğin cpu kullanımı aştığında yurtdışı ile yapacaklarını anlatttım, ancak yurtiçinde bir firmanın cpu yu aştın kardeş , para ver açayım hesabını demeyeceğini kestirmek çok zor.

HOCAM SİZİ SIKMAK İSTEMEM AMA SORULARIMA DEVAM ETMEK İSTİYORUM.
1 - GHOST HOCAM SORMASI AYIP BİLGİSAYARBİLİŞİM.NET'İN ŞUAN KULLANMAKTA OLDUĞU SUNUCUNUN BANDWİTH' i NEDİR. (TABİ BU ÖZEL BİR SORU CEVAPLAMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ TABİ Kİ (ZATEN BİLDİĞİM KADARIYLA RESELLER KULLANIYORSUNUZ DEMİ) )

2 - MESELA H HOSTGATOR ADLI SİTEDE, HAZIR BİR PAKET VAR BU PAKETİN BANDWİTH HIZI 6,000 Gigabytes Bandwidth DİYE YAZILIYOR. SİZCE BU NE KADAR DOĞRU GERÇEKTEN DE 6000 GB LIK BANDWİTH SADECE 7.95 DOLARA VERİRLERMİ.BURADA BİR YANILTMACA VARMIDIR. BİRDE BU BANDTWİTH BİLGİSAYARBİLİŞİM GİBİ BÜYÜK BİR FORUMU KALDIRABİLİRMİ

doğru söylüyorsun ghost hocam.telekoma güven olmaz.bu hafta sonu karar vermem ve artık
web tasarımını profesyonellik yolunda ilk emeklemelerimi yapmam gerek.
yabancılarada kesinlikle bakacağım.
ghost hocam yaptığınız testler için program mı kullandınız yoksa başka bir yöntemi varmı.
birde almak istediğimiz server ın hızını nasıl test edebiliriz.
gerçekten güzel bir konu.bu forumu bulup üye olduğum için çok mutluyum.Allah a şükür.

ghost' Alıntı:
Örneğin cpu kullanımı aştığında yurtdışı ile yapacaklarını anlatttım, ancak yurtiçinde bir firmanın cpu yu aştın kardeş , para ver açayım hesabını demeyeceğini kestirmek çok zor.
:) doğru söze ne denir.Gerçektende tecrübeleriniz eminim sadece benim için değil diğer tüm forum üyeleri için mükkemmel bir paylaşım

bedava alan arayanlar için

www.awardspace.com
php desteği var
1 veritabanı (10mb) sanırsam kullanabiliyor.
alan 200 MB
2 tane subdomain oluşturabiliyorsun.
ftp desteği var
zip ve rar dosya atamıyorsun
oldukça kullanışlı
ben jommla ve pekçok html denedim
alan geniş (200 mb)

reklam kesinlikle yok

5-6 tane aldım aldım ordan

aldıktan sonra giriş yapın subdoman menüsünde alan tanımlayın sitenzin adı burada tanımladığınız isim.awardspace.com

sonra ftp menüsünü bulun orada da ftp şifrelerinizi tanımlayın

bedava site arayanlara tavsiye ederim
:+1: :+1:

pcmaster' Alıntı:
bedava alan arayanlar için

www.awardspace.com
......................
reklam kesinlikle yok

5-6 tane aldım aldım ordan

aldıktan sonra giriş yapın subdoman menüsünde alan tanımlayın sitenzin adı burada tanımladığınız isim.awarspace.com

bedava site arayanlara tavsiye ederim
:+1: :+1:
Arkadaşım bedeva hosting veren firmalarla ilgili daha önce bir başlık açılmıştı http://bilgisayarbilisim.net/bedava_php ... t6201.html
Bu başlık altında ücretli hosting veren firmalara daha çok yer veriyoruz vede host firmalarının vermiş oldukları hizmetleri konu alıyoruzSizinde bu konu hakkındaki önerilerinizi bekliyoruz
SAYGILAR SELAMLAR

byvector' Alıntı:
HOCAM SİZİ SIKMAK İSTEMEM AMA SORULARIMA DEVAM ETMEK İSTİYORUM.
1 - GHOST HOCAM SORMASI AYIP BİLGİSAYARBİLİŞİM.NET'İN ŞUAN KULLANMAKTA OLDUĞU SUNUCUNUN BANDWİTH' i NEDİR. (TABİ BU ÖZEL BİR SORU CEVAPLAMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ TABİ Kİ (ZATEN BİLDİĞİM KADARIYLA RESELLER KULLANIYORSUNUZ DEMİ) )

2 - MESELA H HOSTGATOR ADLI SİTEDE, HAZIR BİR PAKET VAR BU PAKETİN BANDWİTH HIZI 6,000 Gigabytes Bandwidth DİYE YAZILIYOR. SİZCE BU NE KADAR DOĞRU GERÇEKTEN DE 6000 GB LIK BANDWİTH SADECE 7.95 DOLARA VERİRLERMİ.BURADA BİR YANILTMACA VARMIDIR. BİRDE BU BANDTWİTH BİLGİSAYARBİLİŞİM GİBİ BÜYÜK BİR FORUMU KALDIRABİLİRMİ

Hocam sorularını yanıtlayalım elimizden geldiğince..

cevap 1 :

Özelimiz yok hocam , biz olabildiğince paylaşım alanlarımız bilgisini her ortamda vermeye çalışıyoruz..

Şuan sadece bilgisayarbilisim için opteron bir makinede 10 a bölünmüş alanın 1 parçasını, 1 gb ram + 1000 unit cpu hacmine sahip olarak kullanıyoruz.. 2 ay öncesine kadar p4 2,8 1gb ramli bir makinede the planet datacenterda idik.. Bunun yanına destek olarak bir reseller ve 1 adet unlimited shared hesabımız var. Toplamda tahmini olarak 6000 gb bw ve 300 gb üzerinde bir alaanı rahatlıkla kullanabilcek imkana sahibiz..

Aslında bu tür bilgileri çoğu siteler vermek istemez ancak dediğim gibi biz her alanda samimiyetimizi sizlerin anlaması açısından bahsetmekten çekinmiyoruz. Biz her konuda olduğu gibi bu konudada samimiyiz...

cevap 2

Shared hesaplarda sadece 5-10 adet okul sitesi yayınlarsın. Bilgisayarbilisimi ilk açıldığında shared bir alana koyup denemiştim. Daha 300 üyemiz vardı ve inanırmısın 3 gün sonra kapattılar. Bizim site o zamandan aşırı bir paylaşıma sahip. Şimdi 40 bin üye var sen hesap et.. Aylık harcadığımız bant üzerinde bulunduğu sunucu için neredeyse 500 gb ve diğer alanları hesaplamaktan sıkıldım. emin ol çok fazla...

Dolayısıyla shared bir alandan performans bekleme.. Reseller a gelince, onuda denedim yaz tatilinde ortam sakinken 2 ay reseller da yayın yaptık maliyetleri düşürmek adına, inan daha eylül girer girmez firma bizi postaladı. O zamnki üye sayımız 4000 bin civarıydı..

Şimdi bir VPS deyiz ve yakında postalanmayı bekliyoruz :lol: alacağımız sunucu belli ancak para yok, buldğumuz an geçiş yapılacaktır.. Allah iniş takımlarımıza zeval vermesin.

ghost' Alıntı:
Şimdi bir VPS deyiz ve yakında postalanmayı bekliyoruz :lol: alacağımız sunucu belli ancak para yok, buldğumuz an geçiş yapılacaktır.. Allah iniş takımlarımıza zeval vermesin.
hocam eğer bu forumun gerçekten 40 bin üyesi varsa sadece para yüzünden bu forumun kapatılmasına izin vermez.kendi adıma böyle düşünüyorum.gereken neyse yapılır maddi olarak.bu konuda gerçekten dikkat ettiğim bir konu var.belki bu başlık altında söylemek ne kadar doğru ama reklemlara boğulmadan forumda gezmek güzel.tabi her güzel şeyin bir bedeli var.ben kendi adıma üzerime düşeni yaparım

başlık ve konu ile ilgili olarak
bazı terimlere uzak biriyim.(elektronik mezunu olduğum için belki)
vps,reseller terimler ne demek
bir de yazdığınız
" opteron bir makinede 10 a bölünmüş alanın 1 parçasını, 1 gb ram + 1000 unit cpu hacmine sahip olarak kullanıyoruz"kısmını açmanız mümkün mü
1000 unit neye tekamül ediyor.

GHOST HOCAM VERDİĞİNİZ BİLGİLER VEDE SAMİMİYETİNİZ İÇİN TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.ŞUAN VAKİT ÇOK GEÇ OLDU.SİZİ DAHA FAZLA SIKMA HAKKINA SAHİP OLMADIĞIMI DÜŞÜNEREK BUGÜNLÜK BURADA BIRAKMAK İSTİYORUM. İNŞALLAH DAHA SONRA DEVAM ETMEK ÜMİDİYLE GÖRÜŞMEK ÜZERE İYİ GECELER SAYGILAR SELAMLAR

gökhankeven' Alıntı:
ghost hocam yaptığınız testler için program mı kullandınız yoksa başka bir yöntemi varmı.
birde almak istediğimiz server ın hızını nasıl test edebiliriz.

kullandığım birkaç program var ancak programlarla bir alanın testini yapmak o hosting hakkında güvenilir bilgiyi tam olarak vermesi beklenemz.
Örneğin sunucu çok hızlıdır ancak firma sorun çıktığında sizinle ilgilenmiyorsa , hız çokda önemli bir etken olmayabilir. Site kapalıyken hızı ne yapayım değilmi :)

Genellikle 30 gün deneme süresi olan firmaları denemekten çekinmem, veririm parasını denerim ve 15 gün sonra beğendmedim deyip hesabı kapatır ve paramı geri alırım, elbet vermeyenlerde oluyor ama bu işi seviyorum..Giden paranın hesabını tutmuyoruz ama hayırlısı diyelim.

Gökhan hocam hız konusunda sana önerim Almanya, ingiltere , hollanda alanlarına bamandır.Genelde yurtdışı deyince aklımıza amerika gelir, hatta googleda amerika bulur ancak ping süreleri konusunda avrupa çok daha iyi tabiki.. Ping süresi iyi olduğunda arada geçen bilgi alışverişinde bilgi kaybı en aza iner böylelikle hem sunucu daha az yorulur hemde paylaşı çok daha hızlı olur. Bu konuyuda atlamamak gerek

Türkiyedeki hosting satıcıları genelde avrupadan www.netdirekt.de adresini kullanır. Bu firma Almanya lokasyonlu ve yıllardan beri bilinen sağlam bir firmadır.

Birde dünyanın bir çok yerinde hizmet veren 1&1 adlı firma var. Hep bir deneyim şunu diyorum fırsat olmuyor. Avrupa Amerika ALmanya İngiltere nerde ararsanız sunucuları var, sağlam bir firma denemekte fayda var diye düşünüyorum..

hocam teşekürler.byvector hocamın dediği gibi kaldığımız yerden devam ederiz.öncelikle verdiğiniz isimleri bir araştıralım.karşınıza hazırlıklı çıkalım.çalışkan öğrenleriz nede olsa :D
size kolay gelsin.

eski bir konu ama yeni başlık açmak yerine burdan devam edeyim dedim myresellerhome dan reseller kullanan var mı ?

BBNET
Geri