H hastasıyız dede 01 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 508 Dün 21:16 da #1 Ortaokul 5 ve 6 yıllık plan yapan varsa paylaşabilirmi?
B bart Üye Mesajlar 9 Bugün 14:08 #3 Ali Suner | Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi materyalleri, sınıf araçları ve eğitim içerikleri. alisuner.com Buradan indirebilirsiniz hocam.
Ali Suner | Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi materyalleri, sınıf araçları ve eğitim içerikleri. alisuner.com Buradan indirebilirsiniz hocam.
H hastasıyız dede 01 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 508 Bugün 14:47 #4 bart' Alıntı: Ali Suner | Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi materyalleri, sınıf araçları ve eğitim içerikleri. alisuner.com Buradan indirebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler.
bart' Alıntı: Ali Suner | Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi materyalleri, sınıf araçları ve eğitim içerikleri. alisuner.com Buradan indirebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler.