S sbyk Site Gezgini Mesajlar 40 8 Ekim 2013 #1 Evdeki halıları halı yıkamacıya verdim ve halılardan iki tanesinde halının bir yarısının beyaz kısımları sararmış diğer yarısı normal. Arkadaşlar başına böyle bir şey gelen var mı varsa nasıl bir çözüm buldunuz.
Evdeki halıları halı yıkamacıya verdim ve halılardan iki tanesinde halının bir yarısının beyaz kısımları sararmış diğer yarısı normal. Arkadaşlar başına böyle bir şey gelen var mı varsa nasıl bir çözüm buldunuz.
Z zeta Site Gezgini Mesajlar 92 9 Ekim 2013 #2 halı yıkamacıya bildirin yenisiyle değiştirsinler. halı yıkamacıların kullandıkları ilaçlar yüzünden oluyor ve çözemiyorlar. biraz ısrarcı olursanız değiştirirler ama. kolay gelsin.
halı yıkamacıya bildirin yenisiyle değiştirsinler. halı yıkamacıların kullandıkları ilaçlar yüzünden oluyor ve çözemiyorlar. biraz ısrarcı olursanız değiştirirler ama. kolay gelsin.
polwert Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 400 9 Ekim 2013 #3 easytr' Alıntı: bahçe hortumu musluk meselesini anımsadım Genişletmek için tıkla ... nedense benim de aklıma ilk o geldi uhaha:
easytr' Alıntı: bahçe hortumu musluk meselesini anımsadım Genişletmek için tıkla ... nedense benim de aklıma ilk o geldi uhaha: