YÖNETİM:bbNET OKUL ŞABLONU V1.5 Yayınlandı

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Önceki sürüm:
template-icon-gif-png-f110/yonetim-bbnet-okul-sablonu-v1-t43442.html

bbNET OKUL ŞABLONU V1.5
Yenilikler:
Alt bölüm üste taşındı.
Üst menü yeniden düzenlendi.
Meb logoları ve linklerinde iyileştirmeler yapıldı.
Personel bölümünde iyileştirmeler yapıldı.
Arama kısmına tıklandığında "Sitede Ara" yazısının otomotik silinmesi sağlandı.
Menülerin hareket etmesi engellendi.
Alltaki çiçek yoğunluğu azaltıldı.
Menü çizgisi değiştirildi.
Coreldraw kaynak dosyasının önceki corel sürümlerle uyumlu olması sağlandı.

Site Önizleme:

http://www.bilgisayarbilisim.org/hasari/bbnet_v1.5

İndir:
http://www.bilgisayarbilisim.org/hasari ... u_v1.5.rar

NOT:Şablondaki bilgiler örnek içeriktir lütfen bunları silmeyi unutmayın.

Ekli dosyalar

• bbnet5.png
    bbnet5.png
    120.3 KB · Görüntüleme: 1,788
  • bbnet4.png
    bbnet4.png
    120.5 KB · Görüntüleme: 1,788
  • bbnet3.png
    bbnet3.png
    308.2 KB · Görüntüleme: 1,788
  • bbnet2.png
    bbnet2.png
    269.6 KB · Görüntüleme: 1,788
  • bbnet1.png
    bbnet1.png
    344.4 KB · Görüntüleme: 1,788
Oluşturma Paylaşım ve Güncellemedeki gayretleriniz için teşekkürler hocam.
Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.

gerçekten çok güzel olmuş. emeği geçen arkadaşların elllerine sağlık :alkis:

Gerçekten çok güzel bir şablon tek eksiği içerik yönetim sistemi. Bir haber ekleme bölümü olsa süper olur gerçekten

mystreous' Alıntı:
Bakınız : template-icon-gif-png-f110/yonetim-bbnet-okul-sablonu-v1-t43442.html
Aynı başlıktan iki adet açan arkadaşlar hem fırçayı yiyor hem de kilidi.
Yönetici olmak böyle bişey. Kimse bişey demiyor.
Kim ne fırçası yiyor hocam daha açık konuşurmusun. Şablonun yeni versiyonu yayınladık yani sorunları yeni başlıkta tartışmak için. Hayırdır hocam, bir sıkıntınız var ise bizler burdayız özel mesaj yoluyla hertür eleştiride bulunabilirsiniz.
Birilerini fırçalamak ne bizim hadimizedir nede sizin.

Bir sıkıntım yok hocam. Sadece aynı konudan iki adet başlık açıldığı için yazmıştım. Konu zaten sabit başlıkta. İkinci başlığa gerek yok diyorum. Gayet açık.

arkadaşlar şablon süper ama menü button olayı çok değil mi sizce...hele bu versiyonda üst tarafta üç sıra menü oldu

hasari hocam bu üst üste çıkma yine devam ediyor galiba transparan özelliği ie7de.bunu nasıl değiştirecez v1 söyemişşiniz ama yapalım mı ne dersiniz yoksa sitenin altına moziilla aın mı desek???? çok güzel bir tasarım olmuş kullanmak istiyrumm?? çok teşekkürler

mavimali' Alıntı:
hasari hocam bu üst üste çıkma yine devam ediyor galiba transparan özelliği ie7de.bunu nasıl değiştirecez v1 söyemişşiniz ama yapalım mı ne dersiniz yoksa sitenin altına moziilla aın mı desek???? çok güzel bir tasarım olmuş kullanmak istiyrumm?? çok teşekkürler
Hocam ben sitede transparan özellikler kullanmışım ie7.0 transparanlığı desteklemiyor daha doğrusu destekliyor ama sorunlu. Diğer tarayıcılarda sorun yokken melesef bu versiyonda sorunlu. Bunun için yeni bir tasarım yapmayı düşünüyorum yapacağım yeni tasarım transparan olmayacak. Transparan olmayacağı içinde hiçbir tarayıcıda sorun çıkarmayacak.
Bunun için oturup adam akıllı yeni bir siteyi baştan tasarlayıp css ve xhtml ye dökmem lazım. Şimdilik bir süre bu şablonla idare edelim, sonra yeni versiyonları sizinle tekrar paylaşırız. :)

tamam hasari hocam dediğim gibi mozilla tarayıcısında açsınlar artık ne yapalım sitede takıldığımız eklemek istediğimiz ama yapamadığımız yerrleer olursa buradan cevaplayabilirmisiniz hasari hocm çok teşekkür ediyorum iii çalışmalar elleriniz dert görmesin güzel çalışmalar yapıyorsunuz maşşallah

bencede menü sayısı biraz fazla. daha basit olabilirdi.
yine de çok güzel bir paylaşım
elinize sağlık

BBNET
Geri