Xp ile Win 98 arasındaki avantajlar?

Kodla Büyü

ilay

Üye
Mesajlar
5
bilgisayarım pentium 3 işlemci 864 Mhz,128 MB RAM ve program Xp ancak çok yavaş win 98 yüklesem hızlanırmı dez avantajı ne olur(7.0 veya 7.5 msn mesenger yüklermi,diğer programların durumu nasıl olur?)SELAM...
 
Ram ini yükselt bence. Çok rahat Xp kullanabilirsin bu sistemle. Benim de öğrenciyken Pentium 3 tü. Çok rahat kullanıyordum :wink:
 
msn 7.5 çalışmaz 7.0 ı kurmak için de explorer 6.0 ı yüklemen gerekir. makinen win 98 yükleyince hızlanır ama görsellikten büyük ölçüde kaybedersin.. ve bu attan inip merkepe binmek gibi birşey (kaba olmuş olabilir ama vurgulayıcı).
microsoft artık win98 e destek vermiyor ve interneti çok kullanıyorsan özellikle msn yi en basitinden ifade ve eklentilerde sıkıntıların olabilir ve olacaktır..
görsellikten ödün vereip xp den vazgeçmeden makineni hızlandırabilirsin. xp görünümünü klasik yap ve görsel efektleri sınırla ve makinenin çalışmasını performans olarak ayarla...
 
Hocam sizin pc pIII 866 sanırım. Arkadaşlarında tavsiyesi gibi RAM takviyesi yapaiblirsin ve çok rahat xp kullanabilirsin.
yalnız xp kullanırken dikkat etmen gerekenler var
aşağıdaki başlıgı incele.
makinenin performans ayarlaırnı yaptıktan sonra baslagınctaki calisan prgleri iptal ettikten sonra problemin kalmaz. makine rahatlar bence.

http://www.bilgisayarbilisim.net/viewtopic.php?p=4430
 
hacker hocam makinenin performans ayarlaırnı nasıl yapacağımı izah edermisiniz(5.sınıf öğrencisiyim)tşk
 
O makina xp yerine windows 2000 kurman daha mantıklı görsellik yönünde seni belki tatmin etmez ama window 2000 performansı iyi bir işletim sistemidir. p2-400 makinamda 3-4 sene kullandım. Sorun vermedi .
 
Geri
Üst