Y ysartemur Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 732 17 Eylül 2014 #1 Xp den chromeyi kaldırdım tekrar yüklemek isteyince resimdeki hatayı veriyor. İnternetten araştırdım ama tatmin edici birşey bulamadım. çözüm öneisi olan varmı acaba Ekli dosyalar adsız.JPG 18.8 KB · Görüntüleme: 796
Xp den chromeyi kaldırdım tekrar yüklemek isteyince resimdeki hatayı veriyor. İnternetten araştırdım ama tatmin edici birşey bulamadım. çözüm öneisi olan varmı acaba
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,482 17 Eylül 2014 #2 Yüklediğiniz xp versiyonu sp3 değildir sp3 güncellerseniz sorununuz çözülür. Yada siz direk xp yi güncelleyin sorun çözülür.
Yüklediğiniz xp versiyonu sp3 değildir sp3 güncellerseniz sorununuz çözülür. Yada siz direk xp yi güncelleyin sorun çözülür.
Y ysartemur Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 732 18 Eylül 2014 #3 hasari hocam sp3 kurulu güncellemeler tam ama yinede chrome kuramadım
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,482 18 Eylül 2014 #4 Malware taraması yap hocam bilgisayarına virüs bulaşmış olabilir.