XML ile ilgili bir soru?

Kodla Büyü

cyberrebir

Site Gezgini
Selam arkdaşlar. Ben bu siteden hazır flash templateler ve xml dosyaları indirdim. Şimdi şöyle bi şey soracam ben mesela Bir flash ve xml dosyasını kullandım. Sonra farklı sayfada aynı flash ve xml kullanmak istiyorum fakat bu sefer xml içeriğinin farklı olmasını istiyorum. Farklı dosyalara atmama ragmen ilk xml dosyasından veri alıyor. Bilen arkadaş warsa yardımcı olablirmi lütfen. Umarım açıklayıcı anlatmışımdır.

cyberrebir' Alıntı:
Selam arkdaşlar. Ben bu siteden hazır flash templateler ve xml dosyaları indirdim. Şimdi şöyle bi şey soracam ben mesela Bir flash ve xml dosyasını kullandım. Sonra farklı sayfada aynı flash ve xml kullanmak istiyorum fakat bu sefer xml içeriğinin farklı olmasını istiyorum. Farklı dosyalara atmama ragmen ilk xml dosyasından veri alıyor. Bilen arkadaş warsa yardımcı olablirmi lütfen. Umarım açıklayıcı anlatmışımdır.

Çünkü kullandığınız swf dosyasında bakılacak xml adı ve yolu adreslenmiştir. Fla var ise oradan yoksa convert ederek yeni xml adını ve adresini girmeniz gerekir.

Fla lar war bende ama action script kodlarına baktım bir turlu bulamadım yeniden ad ve adres belirlemek için . sen biliyosan detaylı anlatırsan cok sewinirim ..

cyberrebir hocamın dediği gibi...
.fla yoksa ya da xml kaynağını göremediysen flash dosyaların dizinlerini değiştirerek farklı içerik yapabilirsin...

var adresxml:URLRequest=new URLRequest("abc/kategoriler.xml");
buna benzer bi yol olacak, önemli olan kalın yazılan dosya adı ve yolu. :+1:

Tamam halletim Bahadırhan çok teşekür etttim :))))
aslında gozumun önündeymiş te ben buladım. çok ilginç bir şey yüzünden göremiyordum. söylemiyecem rezil olurum :)))

Herkese Çok teşekürler..

var adresxml:URLRequest=new URLRequest("abc/kategoriler.xml");
evet burdan değiştiriliyor :))

BBNET
Geri