XML + Flash FULL Web Site (Sürekli yenileri eklenecektir)

Kodla Büyü
Değerli dostum,
Ben önce sitenizden yararlandım.
Daha sonra sadece size teşekkür edebilmek için üye oldum.
Paylaşımlarınız gerçekten harika.
Devamı gelir umarım.
Sevgi ve saygı ile...

BaRBaRYaN' Alıntı:
Demhar' Alıntı:
Devamı var mı? Teşekkürler!
..
Hocam devamı çok varda burdak birçok arkadaş türkçe karakter sorunu yaşadığını söyleyince karşılaştığım template leri save etmemeye başladım.
MErhaba,
xml dosyalarında
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?> komutu var.
Dosyayı bir metin editörü ile açarak Bu komutu bulup(genellikle sayfa başında oluyor.)
Aşağıdaki komutlarla değiştirdiğiniz zaman genellikle sorun çözülüyor.
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-9"?>
<?xml version="1.0" encoding="windows-1254"?>
Siz paylaşımlarınızı sürdürün lütfen.
Sevgi ve saygı ile...

sece02' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
Demhar' Alıntı:
Devamı var mı? Teşekkürler!
..
Hocam devamı çok varda burdak birçok arkadaş türkçe karakter sorunu yaşadığını söyleyince karşılaştığım template leri save etmemeye başladım.
MErhaba,
xml dosyalarında
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?> komutu var.
Dosyayı bir metin editörü ile açarak Bu komutu bulup(genellikle sayfa başında oluyor.)
Aşağıdaki komutlarla değiştirdiğiniz zaman genellikle sorun çözülüyor.
<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-9"?>
<?xml version="1.0" encoding="windows-1254"?>
Siz paylaşımlarınızı sürdürün lütfen.
Sevgi ve saygı ile...
..
sizin gibi bilgi paylaşmayı seven kişiler oldukça bizimde paylaşımlarımız devam edicektir...
sevgiyle kalın...

Hocam paylaşımlar için çok teşekkürler, harikalar. bazı vermiş olduğunuz linkler ölmüş (6-7-9-11-12 linler) bir bakarmısınız ve ayrıca bu indirdiğimiz xml-flash scriptlerde türkçe karakter sıkıntısı var onu nasıl çözümlücez yardımcı olurmusunuz?

tks_pkr' Alıntı:
Hocam paylaşımlar için çok teşekkürler, harikalar. bazı vermiş olduğunuz linkler ölmüş (6-7-9-11-12 linler) bir bakarmısınız ve ayrıca bu indirdiğimiz xml-flash scriptlerde türkçe karakter sıkıntısı var onu nasıl çözümlücez yardımcı olurmusunuz?
..
ölü linkleri en kısa sürede güncellerim

türkçe karakter sorunu için KAFANIZI BİRAZ YUKARI KALDIRIRSANIZ 2-3 mesaj üstte gerekli yanıtı sece02 vermiş.

Öncelikle Çok güzel paylaşımlar tebrik ederim. Ancak kafama taklılan bir konu var bu şablonlar free mi? Lisans sorunu yaşarmıyız web sitemiz olarak kullanırsak? Acilen bilgilendirmenizi bekliyorum.

khantheroth' Alıntı:
Öncelikle Çok güzel paylaşımlar tebrik ederim. Ancak kafama taklılan bir konu var bu şablonlar free mi? Lisans sorunu yaşarmıyız web sitemiz olarak kullanırsak? Acilen bilgilendirmenizi bekliyorum.
..
hocam şablonlar free değil ama oldukça eski şablonlar. net üzerinde farklı bir çok forumda paylaşılan şablonlar. Bu şablonlardan bir tanesini bu forumdaki bir hocamız okul sitesi olarak kullandı (http://www.hekimoglual.k12.tr/). Lisans anlamında sorun yaşarmısınız bilmiyorum. ama yaşayacağınızı zannetmiyorum. kaldıki böyle bir sorun yaşasanız bile size bunun lisanslı bir şablon olduğunu satın almanızı yada silmeniz gerektiğini belirten bir mail atarlar. doğrudan bunu kullandın ver parasını diyen çıkmaz. Linkini verdiğim siteyi arkadaşımız 5-6 aydır kullanıyor ve hala aktif gördüğünüze göre sorun yaşamamış demektir.

Daha önceki mesajlarım da belirtiğim gibi düzenlemesi zor oluyor diye ben bu tür şablonları kullanmayı TERCİH ETMİYORUM. sadece beğenen arkadaşlar kullansın diye internette karşılaştığım güzel şablonların linkini paylaşıyorum....

BBNET
Geri