ilyas33' Alıntı:mrdag01' Alıntı:tr sorununu çözen yok mu ?
ates16' Alıntı:tr sorununu çözemeyen arkadaşlar ben şöyle hallettim
1) fla dosyasını açın
2)metin/text bölümünden en alt menüde gömme diye bir menü var oraya girip öÖüÜçÇİğĞ harflarini gömün
3) görüntüyü dışarı aktar dediğinizde sorun çözülüyor.
ayrıca XML dosyalarını metin belgesi ile açarak kayıt türünü Unicode olark değiştirerek de çözülebileceği kanaatindeyim.ben öyle yaptım
..........technolog' Alıntı:https://rapidshare.com/#!download|0tl|386621496|XML_PORTFOLIO_TEMPLATE_V3.rar.html|0|File%20not%20found.%20%28e029a7af%29
Link kırık tekrar yuklemeniz mumkun mu acaba?
http://3.s3.envato.com/files/112127/index.html
unknownrealmman' Alıntı:BaRBaRYaN Hocam, "web tasarım" alanında yaptığınız paylaşımlardan dolayı size çok teşekkür ediyorum. Konularınızı mümkün olduğunca takip etmeye özen gösterdiğimi de belirtmek isterim.
Bu başlık altında paylaştığınız 14 ve 16 numaralı şablonların kaynak dosyaları (*.fla) mevcut değil maalesef. Muhtemelen gözden kaçmıştır, kontrol ederseniz sevinirim. İyi çalışmalar.
BaRBaRYaN' Alıntı:unknownrealmman' Alıntı:BaRBaRYaN Hocam, "web tasarım" alanında yaptığınız paylaşımlardan dolayı size çok teşekkür ediyorum. Konularınızı mümkün olduğunca takip etmeye özen gösterdiğimi de belirtmek isterim.
Bu başlık altında paylaştığınız 14 ve 16 numaralı şablonların kaynak dosyaları (*.fla) mevcut değil maalesef. Muhtemelen gözden kaçmıştır, kontrol ederseniz sevinirim. İyi çalışmalar.
Hocam
..
14 Numaralı şablonda indirdiğinizde _SOURCE_ klasörürünün içinde ayrı ayrı klasörlerde FLA dosyaları mevcut. siz ordaki dosyaları ayrı ayrı çalıştırıp düzenledikten sonra oluşan swf yi ana dizindeki klasöründe yer alan swf dosyası ile değiştireceksiniz. yani tamamı tek bir swf dosyası değildir.
...
16 numaralı şablonda SWF dosyaları XML dosyalarından veri çekecek şekilde düzenlenmiştir ve paylaşımın orjinalinde de yoktur. Gerekli değişiklikleri ilgili klasördeki dosyaları değiştirerek (müzik için ***** klasörü / sayfalar için XML klasörü gibi) yapabilirsiniz. swf dosyalarının yapısıyla oynan(A)mıyor maalesef
...unknownrealmman' Alıntı:14 numaralı şablona dikkat etmemişim, teşekkürler.
Peki hocam, bu şablonlardan birisiyle bir site yaptım ve yayınladım. Fakat google bu siteyi listelemiyor bir türlü. Okuduğum çeşitli makalelerde google ın flash siteleri indekslemede başarılı olmadığı, flash sitelerin içeriğinin google botları tarafından okunamadığı için flash sitelerin listelemelerde üst sıralara çıkmasının mümkün olmadığı falan yazıyordu. Ben yaptığım siteyi yayınlayalı 4-5 gün oldu hakikaten de aramalarımda site çıkmıyor.
Google webmaster araçlarında sitemi ekledim, google tarafında oluşturulan html dosyasını suncuya yükledim ama bir sonuç alamadım. Bu konuyla ilgili bir tecrübeniz var mı acaba?
...nese1982' Alıntı:ben brdan indirdiğim herhangi bir templatein xml doysını dreamveawer da açıyorum. tablo eklemek istiyorum ama ekleyemiyorum. mesela üniversiyeyi kazananlar listesi var elimde excel de hazırlanmış onu yerleştirmek istiyorum.kopyala yapıştır yapınca yazıların herbiri bir yere gidiyo. bazıları alt alta geliyo. ne yapabilirim. tş ederim
hoca ben tabloyu veri tabanına bağlamak istemiyorum. ben de excelde görüşme gün ve saatleri var hazır. exceldeki dosyayı seçip kopyala yapıyoruum xml dosyasını açıp kod bölümüne yapıştır diyorum herbiri bir yere dağılıyo. burdaki sadece tablo başlıklarının olduğu kodu aldım onlrda alt alta göründü sayfsa. yan yana olsun istiyorumBaRBaRYaN' Alıntı:...nese1982' Alıntı:ben brdan indirdiğim herhangi bir templatein xml doysını dreamveawer da açıyorum. tablo eklemek istiyorum ama ekleyemiyorum. mesela üniversiyeyi kazananlar listesi var elimde excel de hazırlanmış onu yerleştirmek istiyorum.kopyala yapıştır yapınca yazıların herbiri bir yere gidiyo. bazıları alt alta geliyo. ne yapabilirim. tş ederim
http://www.sanalkurs.net/actionscript-3 ... -4125.html
.
http://bilgiteknoloji.net/xml/xml03_int ... ekleri.asp
..
verdiğim linkleri incele istersen hocam. ilk link FLASH altında xml grafiksel tablo oluşturmak. senin indirdiğinde flash template olduğu için işini görebilir.
ikinci link ise doğrudan XML oluşturma ile ilgili ve verilen örneklerde TABLO kullanımı var.
..
..Demhar' Alıntı:Devamı var mı? Teşekkürler!
..artman' Alıntı:BaRBaRYaN eline sağlık güzel paylaşım,
linklerini rapidten gönderirsen, daha sağlıklı olur sanırım![]()
...mece' Alıntı:merabalar,
Öncelikle bu güzel paylaşım için teşekkürler,,
bende burdan seçtiğim bir template ile site yapmak için uğraşmaya karar verdim acaba burdaki templaterle site yapmak için yol gösterici ve yardımcı olabilecek tarzda bir başlık varmıdır?
Fla'ları düzenleyebilmek adına yardımcı kaynağı nerden bulabiliriz.
teşekkürler
..tasarimekibi' Alıntı:Hocam Supernova yı indirdim fakat dil problemini bir türlü çözemedim çok acil yardım lütfen.
NOT : Yeni eklediğm bu templateleri sadece isteyenler için paylaşıyorum. Kendime yedek almıyorum. o yüzden aralarından silinenler olursa lütfen yükleyen arkadaşlardan tekrar upload etmelerini isteyin. Bu tarz templateler güzel oldukları kadar editlemesi de oldukça karmaşık templatelerdir. O yüzden şahsen kullanmayı tercih etmiyorum. O yüzden editleme ile ilgili yaşanan problemlerde maalesef yardımcı olamıyacağım.
İndiren arkadaşlara güle güle kullanmalarını dilerim...