XML + Flash FULL Web Site (Sürekli yenileri eklenecektir)

Kodla Büyü
Re: 4 Tane XML + Flash FULL Web Site

MEMEK' Alıntı:
turhank' Alıntı:
Hocam bunların hepsini tek bir dosya yapıp rapid dışında başa bir yerden versen çok sevinirim.
Katılıyorum.

Öncelikle beğeninizi belirttiğiniz için RİCA EDERİM. Yapılan bişeyleri eleştirmeden önce takdir etmeyi de lütfen unutmayın.

Hocam bu paylaşımlardan sadece 1 tanesini beğenen adam neden tüm paylaşımları indirmek zorunda kalsın. beğendiyseniz hepsini sırayla indirin.
önceki sayfada da söyledim tekrar edeyim. ben rapiduploader kullanarak upload yaptığım dosyaları internete atıyorum başında beklemiyorum. sizde JDownloader kullanarak rapidden indireiblirsiniz. kod girmenize gerek yok, süre beklemenize gerek yok, bilgisayar başında durmanıza gerek yok. linkleri JDownloader a atın yeter.

Rapid den başka bir yere upload etmeyi düşünmüyorum. Sonra dosya siliniyor neden kırık linkleri paylaşıyorsun diyorlar.

Hocam paylaşım için teşekkürler yalnız...
Bu xml templatesler türkçe fontları desteklemiyor.
Yazılar özellikle ş ve ğ ü gibi karakterlerde hatalı çıkıyor.Bunların çaresi varmı ???

yoksa bu xml şablonların hepsindede bu sorun varmı???

COBOL' Alıntı:
Yazılar özellikle ş ve ğ ü gibi karakterlerde hatalı çıkıyor.Bunların çaresi varmı ???

hocam kesin bir şey söyleyemem çünkü indirdim ama denemedim hiçbirini. ama türkçe karakter sorunu dil kodlamalarından kaynaklanıyor olabilir. fla dosyalarında yada xml dosyalarında dil kodlaması yada karakterseti ile alakalı kodlar mutlaka vardır. bunları düzenlerseniz sorun kalmaz.

BaRBaRYaN35' Alıntı:
COBOL' Alıntı:

hocam kesin bir şey söyleyemem çünkü indirdim ama denemedim hiçbirini. ama türkçe karakter sorunu dil kodlamalarından kaynaklanıyor olabilir. fla dosyalarında yada xml dosyalarında dil kodlaması yada karakterseti ile alakalı kodlar mutlaka vardır. bunları düzenlerseniz sorun kalmaz.
FLA dosyalarında yapılandırma satndart varsayılana ayarlanmış.
Buda yapısal olarak türkçe karakterleri desteklemiyor.Ş-Ğ-Ç-Ü ve Ö harfleri görüntülenmiyor.Kendi fontlarımı eklemek gerekiyor galiba.Yinede ilginize teşekkür ederim.
Çözüm bulan arkadaşlar varsa lütfen bildirseler memnun olurum.

COBOL' Alıntı:

unknownrealmman' Alıntı:
COBOL' Alıntı:

Çok XML gördüm .Ama türkçe karakte desteklisini vede bunun çaresni görmedim.

Hocam şu linke bakarmısın 12. sıradaki "http://rapidshare.com/files/310674460/F ... cklist.rar" Aradaki noktaları yıldız olarak görüyor ve indirme yapılamıyor. Sanırsam isimden kaynaklı. İsmi değiştirirseniz olur diye düşünüyorum.

PatriotMan' Alıntı:
Hocam şu linke bakarmısın 12. sıradaki "http://rapidshare.com/files/310674460/F ... cklist.rar" Aradaki noktaları yıldız olarak görüyor ve indirme yapılamıyor. Sanırsam isimden kaynaklı. İsmi değiştirirseniz olur diye düşünüyorum.

m p 3 kelimesinden kaynaklanıyor. araya boşluk koyarak düzeltebildim. linki kopyalarken dikkat edin.

GRİNGO' Alıntı:
unknownrealmman' Alıntı:
COBOL' Alıntı:

Ben az XML gördüm, ama çok araştırdım :
"maskın altındada olsa arkadaşım scene1 i aç ilk tarafa boş bi keyframe oluştur actionscript olarakda System.useCodepage = true; bu kodu yaz arkasından kapat text olan kısma propertiesden dinamik text yazısını görene kadar tıkla ardından propertiesten embed açıp all caraters yap altada full yazan yere ğüşıöçĞÜŞIÖÇ karakteri ekle ok de türkçe sıkıntın kalmayacaktır."
"MErhaab turce karakter sorununu halletmen cok kolay textlerin oraya git ve textlere tıkla orada bulunana properties menusunden emmbed yazan yere tıkla cikan menuden 27 karakterlri sec sonra latın karakter a b yi sec kaydet puplısh yap bukadar basıt kolay gelsin"
Yukarıdaki iki paragraf alıntıdır ve TR karakter sorununun çözümüdür. En azından bu şablonlar için....

Bir intro şablonum vardı yukardakileri harfi harfine yaptım times new roman tur seçtim yine olmadı.
Yazı karakterlerini Fla nın içine font olarak tanımlayıp gömmeden olmayacak bu iş.

unknownrealmman' Alıntı:
GRİNGO' Alıntı:
unknownrealmman' Alıntı:
COBOL' Alıntı:

Ben az XML gördüm, ama çok araştırdım :
"maskın altındada olsa arkadaşım scene1 i aç ilk tarafa boş bi keyframe oluştur actionscript olarakda System.useCodepage = true; bu kodu yaz arkasından kapat text olan kısma propertiesden dinamik text yazısını görene kadar tıkla ardından propertiesten embed açıp all caraters yap altada full yazan yere ğüşıöçĞÜŞIÖÇ karakteri ekle ok de türkçe sıkıntın kalmayacaktır."
"MErhaab turce karakter sorununu halletmen cok kolay textlerin oraya git ve textlere tıkla orada bulunana properties menusunden emmbed yazan yere tıkla cikan menuden 27 karakterlri sec sonra latın karakter a b yi sec kaydet puplısh yap bukadar basıt kolay gelsin"
Yukarıdaki iki paragraf alıntıdır ve TR karakter sorununun çözümüdür. En azından bu şablonlar için....

hocam türkçe karakter sorunu kalkmış dosyları bizimle paylaşırsan seviniriz. Bu arada yaşasın herzamanbote2002 :)

Öğretmanim çok güzel paylaşım elinize sağlık. ama bende çözemedim türkçe karekter sorununu ve ben bu konularda çook yeniyim. yapabilen bir arkdaş basit bir şekilde anlatabilir miii???

15 ve 16 numralar eklendi...
(burda olmayıpta sizin denk geldikleriniz olursa lütfen linkleri paylaşın (paylaşım şekli ilk sayfada var)
[varsa demo adresi, indirme adresi, resmi]

BBNET
Geri