www.lastikk.com

Kodla Büyü

Metehan

Süper Üye
Süper Üye
Mesajlar
1,356
Lastikk.Com - Kaliteyi Ucuza Alın | Türkiye'nin En Ucuz Lastiği - Lastikk.Com'da

Tüm Marka Lastik ve Jantları En Uygun Fiyata Bulabileceğiniz Online Alışveriş Sitesi. Oto Lastik Fiyatları, Bridgestone, Michelin, Lassa, Dunlop, Goodyear, Continental, Pirelli, BFGoodrich, Fulda, Falken, Hankook, Starmaxx, Toyo, Kumho, Debica, Sava, Tigar, Kleber, Achilles, Jant, Replica Jant

Arkadaşlar yeni açmış olduuğum E-Ticaret sitesi. Her tür araca uygun marka ve ebatta lastikleri sitemizde bulabilirsiniz. Ayrıca aracınızın marka ve model bilgisini girerekte aracınıza uygun lastik modellerini rahatlıkla bulabilirsiniz. Sitemizde kredi kartlarına taksitlendirme mevcut olup dilenirse eft ve havale yolu ilede ödeme seçeneklerimiz mevcuttur. Kredi kartı ödemelerinizde 256Bit SSL sertifikası kullanılmakta ve bankalar ile ^D Security güvenlik sistemi uygulanmaktadır. Açmış olduğum siteye sizlerinde desteklerinizi bekliyorum.

Hepinizze saygılar sunuyorum.. Hayırlı alışverişler :)

www.lastikk.com
 
ben inceledim gayet güzel bir sistem olmuş. eksiği yok. linkler sef link olabilir belki eksik yön olarak. başka da gözüme çarpan bir şey olmadı. daha önce bu tarz bir projede bulunduğumdan çok fazla detayı olan bir sistem e-ticaret ve siz bu detayları güzel doldurmuşsunuz. www.varien.com.tr'de mi çalışıyorsunuz hocam.
 
Teşekkür ederim hocam. Varien software çalışması doğrudur. Yadigar hocam sizind everdiğiniz bilgileri sitede yayınlayacağım... Entegreleride en kısa sürede tamamlarım. eksik yönleri söylerseniz sevinirim arkadaşlar. ha bu arada bir hocma lastikleir nereden alıyorsunuz demiş. fabrikaları ile anlaştık hocam :)
 
Geri
Üst