Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Palio dan sonra WV Poloya niyetlendim,2000 model olanlardan,1,4 lerin yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim,özellikle kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum..
Alman arabalarının parçası pahalı bu bilinen bir gerçek. 2001 polo kullandım 3 yıl, konforu müthiş yakıt daha da müthiş atiker tüple LPG 2.39 iken uzun yolda 150 kuruş şehir içinde 200 kuruş yakıyordu aracı bu yaz sattım şu andaki lpg fiyatları ile biraz artmıştır tabiki.. Polo beğenilmez ama para eksiğim var kapatırsam Polo Bluemotion almayı düşünüyorum..
hocam 3 ay önce 2000 model highline modelini sattım
dış görünümü dijital kliması ,sunroof herşeyiyle 10 numara araçtı.
arabayı düzgün kullanıp bakımlarını düzgün yaptırırsan Yedek parçaya çok fazla ihtiyaç duymazsın çünkü kolay kolay sıkıntı çıkarmaz. Sadece Aracı 2 yıl kullandım sadece ön kapıdaki otomatik cam motorum arızalandıydı onu da 250 ye servisinde yaptırdıydım.Bunun dışında yedek parça sıkıntısı hiç yaşamadım,uzun lafın kısası gözünü kırpmadan al hocam
bende 2001 polo 1.4 comf. var atiker tüp taktırdım yeni benzinle baş olmuyordu tüpe geçince rahatladım.... konfor ve yol tutuşu güzel sağlam bir araba....
Hocam 2000 model 1.4 Polo Highline kullandım. Eşim 6 sene kullandı.Ben de araba kullanmaya onunla başladım. Eşim de ben de aynı fikirdeyiz ki wolksvagen üstüne araba yok. Yakıt yönünden maalesef iyi değil, yakıyordu. Ama kullanım rahatlığı, yol tutuşu,sağlamlığı şahane.
99 model poloyu 2 yıl, 2000 kasa comf. poloyu 3 yıl kullandım. Özellikle 2000 poloyu doyamadan satarak golf v aldım ve pişmanım. Malzemesinin kalitesi, sorunsuzluğu, rahatlığı çok iyiydi. Parçası çok da rahat bulunur ancak fiyatlıdır. Bana artık küçük gelmeye başladığı için biraz büyütmek zorunda kalarak değiştirmiştim. Geçen yaz başında satarken benimki 30 kuruş yakıyordu şehir içinde benzin kaçtı ozamanlar hatırlamıyorum tabi. Ama şuan az da yaksa benzin pahalı olduğu için farkeden bişey olmuyor bence.
valla 2006 polo comf var bu ay brc taktırdım benzin bizim ülkede altınla yarışınca mecbur kaldım. araç bence piyasadaki çoğu 2010 ve üstü araçtan iyi yol tutuş sağlamlık konfor sürüş keyfi kesinlikle çok iyi o yüzden ya yeni 1.2TDI olanından alırım ya da bağaj yüzünden büyük bir araca geçerim yoksa arabamdan vazgeçmem.