wp sitemde yan menü de tüm yazılar nasıl

Kodla Büyü

gazili

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar sitede yan menüde kategoriler var.
ben bu kategoriler altında alt menü şeklinde (her ay yazılan yazıların ayların altında gösterilmesine benzer) tüm yazılarımı sol tarafta göstermek istiyorum. nasıl yapabilriim acaba.
sol tarafa(sidebar) buna benzer veya başka menü nasıl eklerim acaba buna da örnek verirseniz sevinirim.

temanızın özelliği 3 sutunlü değilse zor hocam. aslında zor değil de o temayı baştan tasarlamak gibi bir şey . yanlış anlamıyorsam 2 sütünlü bir temanız var ve sol tarafa da bir tane daha sidebar eklemeyi düşünüyorsunuz değil mi

2 sütunlu evet
site şu
http://dicardiesel.com/
ben burada yapmak istediğim şu
solda 3 tane kategori var
ben bunların yanında açılmış şekilde yazılarını görmek istiyorum
mesela diğer ürünlerin altında o kategoriye ait tüm yazılar görüntülensin.
diğer kategorileriçin de aynı.

Hocam dediğiniz özellik: maose ile kategori üstüne gelince konuların çıkması ise bu özel bir kodlama gerektirir ve zor bir olay.Temanız ile tümleşik olup ayrı bir kodlama gerektirir.Ama bir diğer alternatif olarak ise: Kategoriden "MENÜ" oluşturun ve bu menüyü sidebara ekleyin o zaman istediğiniz kategori yazılarını göstermiş olursunuz....Diğer alternatif şu an aklımda yok arşivime bakmam lazım ama istediğiniz kategori yazılarını link halinde ayrı bir sayfada gösteren bir eklenti var.Bunu da kullanabilirsiniz ama bu yazıları sadece ayrı bir sayfada gösterir.

Tüm kategorileri foreach ile döngüye sokarak döngü içerisinde query_posts() ile o kategorinin yazılarını listeleyebilirsiniz.

BBNET
Geri