Biliyorsunuz bizim maaş aldığımız bankalar her 3 yılda bir değişiyor.Kredi kartım yapı kredi bankası woldcard ve maaş aldığım İNG bankasından ödemeler ücretsiz olduğu için internetten ödeme yapayım dedim.Bu soğukta bu devirde bilişimciye bu yakışır.
-İNG bank sitesindeki hesabıma giriş yaptım.
-Banka için ili seçtim adana
şube seçimi çıktı (kredi kartım 10 yıllık olunca şubeyi hatırlayamadım ve hata yapmak istemedim)
worldcard 444044 destek hattında en az 15 dk gezdim müşteri temsilcisi ne ulaştım.bana;
643 şube kodlu kredi kartları merkezine borcumu yatırmamı söyledi.
İNG bank taki yapı kredi bankası şubelerinde istanbul dahil böyle bir şubeye rastlamadım
yetmedi yapı kredi bankasının sitesinde şube kodları listesinde böyle bir şube dahi yok.
Açıkçası yapı kredi bankası call center 444044 ve siteleri yetersiz bilgiye sahip ve ulaşımı çok güç.Yani ben çağrı merkezinde :cry: kayıp şube kodunu bulamadım vede yetmedi :alkis: bende kayboldum.
Arkadaşlar worlcard borcunu sizler nasıl yapıyorsunuz?
-İNG bank sitesindeki hesabıma giriş yaptım.
-Banka için ili seçtim adana
şube seçimi çıktı (kredi kartım 10 yıllık olunca şubeyi hatırlayamadım ve hata yapmak istemedim)
worldcard 444044 destek hattında en az 15 dk gezdim müşteri temsilcisi ne ulaştım.bana;
643 şube kodlu kredi kartları merkezine borcumu yatırmamı söyledi.
İNG bank taki yapı kredi bankası şubelerinde istanbul dahil böyle bir şubeye rastlamadım
yetmedi yapı kredi bankasının sitesinde şube kodları listesinde böyle bir şube dahi yok.
Açıkçası yapı kredi bankası call center 444044 ve siteleri yetersiz bilgiye sahip ve ulaşımı çok güç.Yani ben çağrı merkezinde :cry: kayıp şube kodunu bulamadım vede yetmedi :alkis: bende kayboldum.
Arkadaşlar worlcard borcunu sizler nasıl yapıyorsunuz?