worldcard borcumu ödeyemedim.

Kodla Büyü

COBOL

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Biliyorsunuz bizim maaş aldığımız bankalar her 3 yılda bir değişiyor.Kredi kartım yapı kredi bankası woldcard ve maaş aldığım İNG bankasından ödemeler ücretsiz olduğu için internetten ödeme yapayım dedim.Bu soğukta bu devirde bilişimciye bu yakışır.
-İNG bank sitesindeki hesabıma giriş yaptım.
-Banka için ili seçtim adana
şube seçimi çıktı (kredi kartım 10 yıllık olunca şubeyi hatırlayamadım ve hata yapmak istemedim)
worldcard 444044 destek hattında en az 15 dk gezdim müşteri temsilcisi ne ulaştım.bana;
643 şube kodlu kredi kartları merkezine borcumu yatırmamı söyledi.
İNG bank taki yapı kredi bankası şubelerinde istanbul dahil böyle bir şubeye rastlamadım
yetmedi yapı kredi bankasının sitesinde şube kodları listesinde böyle bir şube dahi yok.

Açıkçası yapı kredi bankası call center 444044 ve siteleri yetersiz bilgiye sahip ve ulaşımı çok güç.Yani ben çağrı merkezinde :cry: kayıp şube kodunu bulamadım vede yetmedi :alkis: bende kayboldum.
Arkadaşlar worlcard borcunu sizler nasıl yapıyorsunuz?

aynı sorunu bende yaşamıştım.. dediği doğru.. ama senin gibi başta anlamamıştım..

en basiti sen il olarak istanbulu seç.. oradanda şube olarak kredi kartları merkezi diye bir şube var.. arada gözden kaçıyor.. iyice bak göreceksin.. koduda 643, kodu doğrudanda yazabilirsin, şubeyi açılır listedende seçip bulabilirsin..

Hocam ing bank maaş hesabı şubeler listesinde yok.(doğrudan yazmak mümkün değil)
Ayrıca;
643 kredi kartları merkezi diye bir şubesi yapı ve kredi bankasının kendi sitesinde şube kodları sayfasında hiç yok.Sadece istanbul avrupa yakasında 10 sayfa liste inceledim.Anadolu yakasındada öyle ama özel işlem yada 643 kodu yok. Bankanın kendinde olmayan şube kodunu ing bank neden eklesinki?
Yarın bankadan maaşı elden çekip, yapı kredi worldcard borcumu elden yatıracağım.
Kredi kartını hemen veriyorlar , ama hizmet ve destek hattı olayı sıfır.avea ve worldcard call-center larını hiç aramamak en iyisi.Adımız çıkmış devlet sektörü diye.İşte sana özel sektör, kime şikayet edeceksinki.İşte emperyalizmin çarkları.

sorun ing bankta.. siz sadece kartınızın üstündeki 16 basamaklı numarayı yazdığınızda size başka hiçbir şey sormadan doğrudan para gönderebilme yeteneği yok demekki ing bankın web sitesinde.. halk bankasıda aynen böyleydi..

kredi kartına eft gönder diye bir bölüm vardı oradan girip banka olarak yapıkırediyi, il olarak istanbulu, şubelerdende kredi kartları merkezi (643)'ü seçiyordum sonra kart numarasını yazıp sonra göndereceğim miktarı yazıp onayla diyordum.. aslında güzel bir site yapsalar sadece kart numarasını yazmak yeterli olmalı ama bir sürü şey soruyor.

Hocam ben karabükten almıştım kartı hatta babamın ek kartını kullanıyorum taa 2000 yılından beri. Karabük şubesini seçip gönderiyorum o yerini buluyor merak etme.

halk ve ak tanda 16 haneli no ile ücretsiz ödeme yapabiliyoruz, dediği gibi ing in yetersizliği ama bikez yaparsanız kayıt edersiniz sonrası rutin olur zaten...

ingbank tan maaş almıyorum ama maaşımı hemen ing ye yatırıyorum.
ing süper hiçbişeyden ücret almıyor.

AYRICA HER AY EN AZ 10 TANE BAŞKA BANKA K.KARTI ÖDÜYORUM ING DEN HİÇ SORUN YAŞAMADIM.

BBNET
Geri