DotCom Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,923 3 Ekim 2017 #1 Merhaba, Ekteki dosyadaki arka plan rengini nasıl beyaz yapabiliriz? Ekli dosyalar GÖNDER ARKA PLAN.rar GÖNDER ARKA PLAN.rar 135.9 KB · Görüntüleme: 28
compteach06 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 977 3 Ekim 2017 #2 Buyrun hocam Ekli dosyalar GÖNDER ARKA PLAN.rar GÖNDER ARKA PLAN.rar 113.7 KB · Görüntüleme: 11
didem.2202 Site Gezgini Mesajlar 68 3 Ekim 2017 #3 Sayfa düzeni - sayfa rengi - renk yok Ekteki dosyada renki olan nesne eklenmiş onu silin
DotCom Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,923 3 Ekim 2017 #4 didem.2202' Alıntı: Sayfa düzeni - sayfa rengi - renk yok Ekteki dosyada renki olan nesne eklenmiş onu silin Genişletmek için tıkla ... aynı yerden denedim ama değiştiremedim. compteach06' Alıntı: Buyrun hocam Genişletmek için tıkla ... hangi yöntemle değiştirdiniz?
didem.2202' Alıntı: Sayfa düzeni - sayfa rengi - renk yok Ekteki dosyada renki olan nesne eklenmiş onu silin Genişletmek için tıkla ... aynı yerden denedim ama değiştiremedim. compteach06' Alıntı: Buyrun hocam Genişletmek için tıkla ... hangi yöntemle değiştirdiniz?
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,401 3 Ekim 2017 #5 Renkli alana çift tıkla del tuşuna bas siliyor. Sayfaya renk olarak eklenmemiş nesne olarak eklenmiş.
Renkli alana çift tıkla del tuşuna bas siliyor. Sayfaya renk olarak eklenmemiş nesne olarak eklenmiş.