kct06 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 470 13 Nisan 2014 #1 arkadaşlar basit bir sınavdı (en azından öğrencilerin deyimiyle hızlı hazırlandı ama fena olmadı. buyrun... Ekli dosyalar bilişim yazılı_3.rar bilişim yazılı_3.rar 109.6 KB · Görüntüleme: 2,764
arkadaşlar basit bir sınavdı (en azından öğrencilerin deyimiyle hızlı hazırlandı ama fena olmadı. buyrun...
miagi Site Gezgini Mesajlar 81 12 Mayıs 2014 #2 Teşekkürler wordu ölçen çok güzel bir yazılı olmuş. Emeğinize sağlık :+1: :alkis:
B bilişim21 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 264 8 Aralık 2015 #6 Benim ögrencilerimde çok basit dedi 200 de 5 ögrenci 85 üstü almıştı Ama hoş çocuklar ilk kez bilgisayara benim laptopda dokunuyor
Benim ögrencilerimde çok basit dedi 200 de 5 ögrenci 85 üstü almıştı Ama hoş çocuklar ilk kez bilgisayara benim laptopda dokunuyor
Y ybilgin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 572 30 Mart 2016 #10 hocam sorular aradığım gibi elinize sağlık
hbezeniroglu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 309 4 Ocak 2017 #15 ucamus' Alıntı: :+1: Genişletmek için tıkla ... süper üye olmuşsun haberimiz yok başarılarının devamını dilyorum
ucamus' Alıntı: :+1: Genişletmek için tıkla ... süper üye olmuşsun haberimiz yok başarılarının devamını dilyorum
ucamus Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,517 11 Ocak 2017 #16 black_fear' Alıntı: ucamus' Alıntı: :+1: Genişletmek için tıkla ... süper üye olmuşsun haberimiz yok başarılarının devamını dilyorum Genişletmek için tıkla ... Kıskanma ne olur çalış seninde olur uhaha: öyle tatil fotolarını profil fotusu yapınca olmuyor aslanım :mrgreen:
black_fear' Alıntı: ucamus' Alıntı: :+1: Genişletmek için tıkla ... süper üye olmuşsun haberimiz yok başarılarının devamını dilyorum Genişletmek için tıkla ... Kıskanma ne olur çalış seninde olur uhaha: öyle tatil fotolarını profil fotusu yapınca olmuyor aslanım :mrgreen: