H hugo4545 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 853 2 Kasım 2013 #1 Arkadaşlar word 2007de tablo içinde çoklu seçim kutusu eklemek istiyorum. Fare ile kutulara tıkladığımda tik işareti eklensin. Bunu nasıl yaparım?
Arkadaşlar word 2007de tablo içinde çoklu seçim kutusu eklemek istiyorum. Fare ile kutulara tıkladığımda tik işareti eklensin. Bunu nasıl yaparım?
E ertann83 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 353 3 Kasım 2013 #2 Office düğmesi -> word seçenekleri -> popüler -> şeritte Geliştirici sekmesini gösteri işaretle wordde geliştirici sekmesi altında çoklu seçim kutusu ekleyebilirsin.
Office düğmesi -> word seçenekleri -> popüler -> şeritte Geliştirici sekmesini gösteri işaretle wordde geliştirici sekmesi altında çoklu seçim kutusu ekleyebilirsin.
H hugo4545 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 853 3 Kasım 2013 #3 Hocam ordan seçiyorum ama wordde tıklanmıyor kutuya. Ayrıca bir şey yapmam mı lazım
E ertann83 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 353 3 Kasım 2013 #4 hocam orada tasarım modu var kapattın mı onu. ayrıca activex denetimlerinden ekle checkbox ı