Wondershare slideshow 4.6 (Flash albüm oluşturun)

Kodla Büyü
bilgisayarbilisim33' Alıntı:
asa001' Alıntı:
hocam program gerçekten çok güzelmiş,teşekkür ederim,herkese tavsiye ediyorum deneyin :+1:

Hosam patch dosyası işe yaramıyor. Siz nasıol çalıştırabildiniz patch dosyasını.
hocam patch dosyasında program files ı gösterecek bir yer yok....
ya da ben bulamadım yardı edersenz çok sevinirim

Arkadaşlar PATCH dosyasını Program files a (Kendi klasörüne) kopyalayıp birde ordan çalıştırmayı deneyin. Bende sorun çıkmıyor. gakkos1903 hocam Malatya Melekbaba da görev yapıyorum.

ersin_sisman' Alıntı:
Arkadaşlar PATCH dosyasını Program files a (Kendi klasörüne) kopyalayıp birde ordan çalıştırmayı deneyin. Bende sorun çıkmıyor. gakkos1903 hocam Malatya Melekbaba da görev yapıyorum.

Hocam dediğiniz de yaptım bende de olmadı.

Patch dosyasında sadece activate diye bir buton çıkıypr ve ona basılınca da ****done***** gibi bir şey çıkıyor.

ya hocam kusura bakma senide baya bir yorduk ama ne yaptım sa o reklam yani promramı satın alma yazısı çalışmalarda gitmedi..
program files içine kopyalayıp tekrar denedim olmadı ..
program gerçekten çok güzel ondan sizide rahatsız ediyorumm..
teşekkürler

BTeach' Alıntı:
program filese kopyalayınca patch çalışıyor paylaşım için sağol..
hocam program files teki yolu yazarmısınız.bende ordaki Wondershare klasörüne taşıdım ama olmadı..yoksa bu klasörün içindeki diğer klasörlere mi kopyalıyoruz..yardımlarını bekliyoruz teşekkürler..

Arkadaşlar program gerçekten kaliteli bir program. Çok inceledim en iyisi bu diyebilirim. PATCH dosyasına gelince; ben her dizinden çalıştırdım ve tam kurulum yaptım. Aceba sizin virüs programınız PATCH dosyasını engelliyor olabilirmi? PATCH dosyasını yeniden yükledim bidaha indirip bakın isterseniz.

Ekli dosyalar

hocamm herşey için çok teşekkürler..
sizi dah fazla yormayLIMM.
sizin en son gönderdiğinizi de indirip..(virüs programını iptal edip) kurdum ama yine aynı olay vardı..
(ha bu arda ben de malatyalıyım hekimhan)tekrar teşekkürler..

gazierdem hocam sizde niye olmadığını anlayamadım. Kaldırıp tekrar tekrar kurmayı deneyin bence. çoğu arkadaşımda sorunsuz çalıştı sizin bilgisayarda sorunu anlamadım. Birde başka bilgisayara kurmayı deneyin bakalım ne olacak. Bu arada bende Hekimhanlıyım. Hemşeriyiz yani :) umarım sorunu halledersiniz.

ersin_sisman' Alıntı:
gazierdem hocam sizde niye olmadığını anlayamadım. Kaldırıp tekrar tekrar kurmayı deneyin bence. çoğu arkadaşımda sorunsuz çalıştı sizin bilgisayarda sorunu anlamadım. Birde başka bilgisayara kurmayı deneyin bakalım ne olacak. Bu arada bende Hekimhanlıyım. Hemşeriyiz yani :) umarım sorunu halledersiniz.

Hocam bende de aynı sorun var. İşletim Sistemim Vista ondan olabilir mi? Tüm yolları denedim. Panda Antivirüs var, patch'in çalışmasına izin veriyor, "Done" yazısı çıkıyor ama program "Evaluation Copy"'den kurtulamıyor. Patch'i Program Files'ta da denedim. Sonuç aynı. Yine de paylaşım için teşekkürler hocam, güzel programmış ama nasip olmadı bir türlü :(

ersin_sisman' Alıntı:
hocam en az on kere denedim + diğer bilgisayarlarda da kurdum ama olmadııı... ortadaki reklam hep durduu...
bende vista kullanıyorummmmmmmmm.

Sorun VİSTA dan kaynaklanıyor olabilir hocam. sanırım kuramayanların ortak noktası vista. Vistada izinleri falan bir karıştırın isterseniz hocam. Aklıma başka bişey gelmiyor :(

ersin_sisman' Alıntı:
Sorun VİSTA dan kaynaklanıyor olabilir hocam. sanırım kuramayanların ortak noktası vista. Vistada izinleri falan bir karıştırın isterseniz hocam. Aklıma başka bişey gelmiyor :(
teşekkürler hocam bi deneyeyimm..

ersin_sisman' Alıntı:

Hocam bende de aynı sorun var. İşletim Sistemim Vista ondan olabilir mi? Tüm yolları denedim. Panda Antivirüs var, patch'in çalışmasına izin veriyor, "Done" yazısı çıkıyor ama program "Evaluation Copy"'den kurtulamıyor. Patch'i Program Files'ta da denedim. Sonuç aynı. Yine de paylaşım için teşekkürler hocam, güzel programmış ama nasip olmadı bir türlü :(
hocam sadece yapman gereken patch dosyasının üzerine gelip sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır demek haydi kolay gelsin....

gazierdem' Alıntı:
ersin_sisman' Alıntı:

hocam sadece yapman gereken patch dosyasının üzerine gelip sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır demek haydi kolay gelsin....

evet hocam oldu sağolasın, bu da bize ders oldu :)

ersin hocam ilk mesaja eklerse bu durumu daha iyi olur...

gazierdem' Alıntı:
ersin_sisman' Alıntı:

hocam tşkrlr...

hocam programın tamamı ilk mesajımdaki linkte. daha sonradan gönderdiğim dosyada sadece PATCH dosyası var. ilk linkten tamamını indirebilirsiniz.

Sitemdeki haber scriptini isteyen arkadaşlarım için gönderiyorum. Daha önceden de sitemizde bir öğretmenimiz paylaşmıştı.

Ekli dosyalar

BBNET
Geri