ersin_sisman' Alıntı:Sitemdeki haber scriptini isteyen arkadaşlarım için gönderiyorum. Daha önceden de sitemizde bir öğretmenimiz paylaşmıştı.
ersin_sisman' Alıntı:Daha önce verildimi bilmiyorum arkadaşlar ama ben okul sitemde bu programdan yararlanıyorum. İçerisinde çok güzel seçeneklerle albüm oluşturabilirsiniz. Bence en iyisi bu program. Umarım işinize yarar. İyi forumlar...
Hocam siteniz harika olmuş. Soldan sağa kayan resim scripti Wondershare slideshow 4.6 programını göndermenizde sakınca yoksa isteyecektim. Saygılar...
hocam son 2 aydır bu problemi çözmek için uğraşıyorum. denemediğim kayan resim kodu kalmamıştı. ama sonunda buldum. sanırım sizde dreamweaver kullanıyorsunuz. dreamweaverda sayfanın en başına otomatik olarak kendisi bazı kodlar ekliyor. (<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">gmtml' Alıntı:frontpage ile açtığımda önizlemede bi sorun yok ama ama ne denediysem ilk resim başa geldiğinde yeniden başlıyor neden olabilir anlamadım yardım lütfen![]()