Wondershare slideshow 4.6 (Flash albüm oluşturun)

Kodla Büyü
Teşekkür ederim Adnan Hocam. Ancak harddiskim yandı garantiye gönderdim sitem yarım kaldı uğraşamıyorum. Gelir gelmez siteye başlıycam tekrar :)))

Siteniz gerçekten çook güzel olmuş hocam elinize sağlık.
Ben verdiğiniz programı indirip kurdum. Ama kıramadığım için ortada bir yazı gözüküyor ve beni kendi sitelerine yönlendiriyo. Verdiğiniz seriali giriyorum. Orada bir de e-mail adresi soruyor. İşte oraya ne yazacağımı bilemiyorum.
Hata nerede? Ben bunu nasıl kırabilirim. Lütfeeeen yardım eder misiniz ? Şimdiden Teşekkürler .....

Hocam serialle falan işiniz olmasın. Önce setup dosyasını çalıştırıp kurun daha sonrada PATCH dosyasını çalıştırın hepsi bu kadar. İyi çalışmalar...

hocam siteniz güzel olmuş. yalnız resimleri görmek için epey bi beklemem gerekti. çok uzun sürede yüklendi flash.

Denedim. Ama olmuyor hocam. Yine o yazı geliyor. Acaba herhangi bir dosyayı mı silmem gerekecek. Herhalde ben yapamadım. Kuruyorum. Register istiyor. Geçiyorum. Patc i çalıştırıyorum. Done diyor. Ama sonuç değişmiyor. Ama biraz inceledim. Gerçekten çook güzel bir programmış. swf de kaydediyor. Yine de sağ olun. Kullanmak isterdim doğrusu.....

reyhani' Alıntı:
Denedim. Ama olmuyor hocam. Yine o yazı geliyor. Acaba herhangi bir dosyayı mı silmem gerekecek. Herhalde ben yapamadım. Kuruyorum. Register istiyor. Geçiyorum. Patc i çalıştırıyorum. Done diyor. Ama sonuç değişmiyor. Ama biraz inceledim. Gerçekten çook güzel bir programmış. swf de kaydediyor. Yine de sağ olun. Kullanmak isterdim doğrusu.....
arkadaşlar bende ortada o yazıdan var herşey çalışıyor ama yazı işi kötü ediyor yardımcı olursanız ssevinirm teşekkürler

mustafayilmaz28' Alıntı:
Hocam Program Gerçekten Güzelmiş..TEşekkürler. :)
arkadaşlar sizde ortada çıkan yazı yok mu..herşey çok güzel yalnız reklamını yanii sitesine giden link çalışmalrın ortasında sürekli gösteriyor...
bu uyarı sizde yok mu?

Hocam defalarca kurdum bir sorun olmadı bende. Kurduktan sonra patch dosyasını çalıştırıp dosyanın yerini gösteriyorsunuz program files dan hepsi bu. Ben çözemedim neden çıkıyor o yazı ?

BBNET
Geri