WMUAFFBCBZF.init VİRÜSÜ yardım

Kodla Büyü

osghe23

Aktif Üye
Arkadaşlar, Akıllı tahtaların çoğuna bu virüs bulaşmış. Flash belleklerden yayılıyor. Bulaştığı zaman Flash belleğin içerisinde gizli bir klasör yardımıyla açılabiliyor. Bazı dosyaları Winrarla bile göremiyoruz. Çözümü var mıdır? Antivirüs de görmüyor. (AVG 2015)

sana tavsiyem combofix indir o tahtada çalıltır bir yarım saat sürer sonuç başarılı olacaktır. Formatörlük yaptıgım zaman cok kullnıyordum combofixi

Re: Ynt: WMUAFFBCBZF.init VİRÜSÜ yardım

Combofix çok iyidir
Ama
Win 8 64 bit de çalışanı bulamadım.
Bir arkadaş Combofix yada link verirse:mrgreen:

hocam bil.de tarattırdım bulamadım .. bi zahmet sitede bakın geçmiş olsun...

Hocam nereden indireğimiz belli ama
Win 8 yada 8.1 işletim sisteminde 64 bit için Combofix çalışmıyor maalesef.

COBOL' Alıntı:
Combofix çok iyidir
Ama
Win 8 64 bit de çalışanı bulamadım.
Bir arkadaş Combofix yada link verirse:mrgreen:
Win8.1 olarak düzelteyim

Çözüm yolunu bende bulamadım ama şuan geçici çözümle idare ediyoruz...

Flash Bellektedi dosyalar için...

Klasör Seçeneklerinden
"Gizli Dosyaları Göster" ve "Korunan İşletim Sistemi Dosyalarını Gizle(Önerilen)" seçeneklerini aktif edin...

Flasha girdiğinizde autorun ve birkaç dosya var onları silin. İsimsiz ve gizli bir dosya var onun içinde sizin dosyalarınız mevcut. "attribute changer" programını indirip kurun...

Klasör üzerine sağ tıklayınca "Öznitelikleri Değiştir" seçeneği olacak oraya girin... "Gizli ve Sistem" kısmını pasif edin, dosyalarınız görünür olacaktır...

Bulaşmasını önlemek için geçici çözüm olarak "USB disk Security ve 360 Total Security" kurdum her yere...

Tüm bunlardan ziyade öğretmenleri eğitmek şart... Antivirüs programı "TROJAN" die bağırıyor öğretmen arkadaş izin ver deyip geçiyor... Sonra tüm bilgisayarlar virüslü diye feryat ediyorlar maalesef...

BBNET
Geri