K kerox Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 257 25 Aralık 2007 #1 arkadaşlar wireless ile bağlanma yapamıyorum.... evdeki ağdan bağlanıyorum ama okulda kullanamıyorum güvenli olmayan ağ yazıyo ağı buluyo ama nete bağlanamıyo...
arkadaşlar wireless ile bağlanma yapamıyorum.... evdeki ağdan bağlanıyorum ama okulda kullanamıyorum güvenli olmayan ağ yazıyo ağı buluyo ama nete bağlanamıyo...
I ilknur_bote2005 Site Gezgini Mesajlar 46 25 Aralık 2007 #3 vistaysa okulda bizde bağlanamıyoz. ben xp kurarak çözdüm olayı
K kerox Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 257 25 Aralık 2007 #4 ama hocam böle olunca sorun çözmüş değil sorundan kaçmış oluyoz bir note book u bu yüğzden xpli yapmıştım zaten
ama hocam böle olunca sorun çözmüş değil sorundan kaçmış oluyoz bir note book u bu yüğzden xpli yapmıştım zaten
.Kaf-Kef. Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,128 25 Aralık 2007 #5 hocam frekans değil kanal ayarları vardır ki sizin bunu modemde oynamanızı tavsiye etmem.
K king Site Gezgini Mesajlar 72 25 Aralık 2007 #6 ya arkadaşlar benimde okulumda vistadan wirelessi kullanabiliyoru.hiçbir sorun oluşmuyo.