minEvoRise Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,349 20 Ocak 2018 #1 Başlıktaki konu açık sanırım. Aynı programı birden fazla program nasıl çalışırım. (os windows 10)
K keplir Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 332 20 Ocak 2018 #2 Tam olarak istediğiniz şey mi bilemiyorum ama programın simgesine shift ile tıkladığınızda açık olsa dahi yeniden açıyor
Tam olarak istediğiniz şey mi bilemiyorum ama programın simgesine shift ile tıkladığınızda açık olsa dahi yeniden açıyor
minEvoRise Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,349 20 Ocak 2018 #3 keplir' Alıntı: Tam olarak istediğiniz şey mi bilemiyorum ama programın simgesine shift ile tıkladığınızda açık olsa dahi yeniden açıyor Genişletmek için tıkla ... Tam olarak istediğim şey değil. Ama gerekli bilgi için teşekkür ederim. İse yarıyor mu bilmiyorum ama eğer yarıyorsa ise yarar yeri geldiğinde
keplir' Alıntı: Tam olarak istediğiniz şey mi bilemiyorum ama programın simgesine shift ile tıkladığınızda açık olsa dahi yeniden açıyor Genişletmek için tıkla ... Tam olarak istediğim şey değil. Ama gerekli bilgi için teşekkür ederim. İse yarıyor mu bilmiyorum ama eğer yarıyorsa ise yarar yeri geldiğinde