YardımMERHABA
Bilgisayarımı açıyorum ve Windows logosunun altındaki dönme şeyi dönüyor ve açılmıyor birdaha cozumu nedir?
Diğer konular işime yaramadı.
Hocam dün yaptınız gibi yine, sorunu çözdüğünüzde konunun başlığına çözüldü yazıp, çözümü yazmayıp, konu kapatılabilir deyip çekip gitmezsiniz değil mi?MERHABA
Bilgisayarımı açıyorum ve Windows logosunun altındaki dönme şeyi dönüyor ve açılmıyor birdaha cozumu nedir?
Diğer konular işime yaramadı.
Çözümü çok basit. Bu arkadaşın tutumunu şimdi öğrenince söylememeye karar verdim. Ama kısaca bahsedeyim. Bios ayarları ile alakalıHocam dün yaptınız gibi yine, sorunu çözdüğünüzde konunun başlığına çözüldü yazıp, çözümü yazmayıp, konu kapatılabilir deyip çekip gitmezsiniz değil mi? Çok bencildeydi de.
Hocam çözümü ben rastgele buldum ondan dolayı çözüm yok yani ben baya bı parca cikaridm ama yazayım bilgisayara zarar verir ondan yazmadım.Hocam dün yaptınız gibi yine, sorunu çözdüğünüzde konunun başlığına çözüldü yazıp, çözümü yazmayıp, konu kapatılabilir deyip çekip gitmezsiniz değil mi?
Hocam ben resetledim biosu ayarlarina tam bilmiyorum. Ben çözümü bilerek yazmadım rastgele buldum hocam ve riskli birşey yazsam pek kimsenin işine yaramaz kötü amaçla yapmadım, ama yinede yazayım sorumluluk kabul etmem.Yardimci olursanız mutlu olurum. bios markası Phoenix securecore utility falan yaziyordu f2 basınca yukarsda hocam.Çözümü çok basit. Bu arkadaşın tutumunu şimdi öğrenince söylememeye karar verdim. Ama kısaca bahsedeyim. Bios ayarları ile alakalı
Hocam o onarma ekranı gelmiyor artık ordada donuyor, flash falanda yok.Windows flashın ile başlat, başlangıç onarmayı dene olmazsa son güncelleştirmeleri kaldır. Bunu birkaç kez yap açılması lazım. Son çare format atmak.
Pek anlamıyorum ondan.Varsa flahtan Boot edilen işletim sistemi ile başlatın. Son kurduğunuz programları kaldırın.
Live denen işletim sistemi isosunu internetten indirip rufus veya benzeri bir şey ile flasha yükleyeceksiniz. Flash bellekteki işletim sistemi ile bilgisayar açılacaktır. (Bence hdd sorunu)Pek anlamıyorum ondan.
HDD yok sdd kullanıyorum, bence bios cunki biosu sifirladiktsn sonra bir kere tek açıldı sonra asla kullanıcı ekranı gelmedi, flash kullanamıyorum başka alternatif yol var mı?Live denen işletim sistemi isosunu internetten indirip rufus veya benzeri bir şey ile flasha yükleyeceksiniz. Flash bellekteki işletim sistemi ile bilgisayar açılacaktır. (Bence hdd sorunu)