Windows Etkinleştirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

pia

Üye
Dün akşam promega öğretmen bilgisayarına imaj attım fakat yükleme bittikten sonra login olacağı sırada Windows Etkinleştirme çalışıyor ve etkinleştirmede Ürün Kodunu giriyorum ama hatalı ürün kodu diyor. İptal ettiğimdede Login sayfasına dönüyor. Güvenli kipte de aynı şey, windowsu açamıyorum yani.. hatta başka bir bilgisayarın ürün kodunuda denedim ama olmadı, bir çözümü var mı bunu?
Sevgiyle Kalın
Emre..

hocam image kendi imajımı yoksa standart bir image cd simi yani öğrenci pclerininkimi bazen üzerindeki etiketteki işletim sistemi lisansı pro iken bilgisayara home kurulu oluyor yada tersi.. ama hic olmadı elle tekrardan uygun işletim sistemini yükleyip lisansını girersin ozaman etkinleştirebilirsin belki

Labdaki bilgisayar sayısınca verilen XP Cd'lerininde de ürün anahtarı yok.O Cd'lerden bilgisayar kurunca,kurulumda ürün anahtarını istemiyor ama sonradan etkinleştirme istiyor.Acaba bütün okullurda mı böyle yoksa hiç bir okula mı verilmiyor ürün anahtarları?

Ben de aynı sorundan muzdarip biriyim şu an. Bir haftadır denemediğim yol kalmadı. Teknik servisi aradım. Size zipli bir dosya göndereceğiz; bir başlangıç dosyası oluşturun ve zipli dosyanın içindekileri de başlangıç disketine atın. Sonra disketi takıp bilgisayarı disketten başlatın dediler. Bu yöntem de bir yere kadar geldikten sonra hata verdi, takıldı. Aklımı oynatacağım, az kaldı artık. Hergüb bi bilgisayar çöküyor, ama ben hiçbirşey yapamıyorum. Bu image dvd hikaye mi yoksa?

Bir fikri olan varsa çok sevinirim...

hocam aynı sıkıntı bende de var
formattan sonra ürün etkinleştirme dedi ve oturum açmak istediğimde ürün atkinleştirin diyor ama benimki IBM en son çare diğer ıbm in hardiskini sökük açılmayana takacağım
bakalım nolacak bir şeyler bulursanız haber verir misiniz?

Aynı sorunu ben de yaşadım hatta yakın bir zamanda konu başlığı da açtım. Hocam bunun çözümü henüz keşfedilmedi,
ben imaj cdsini fırlatıp attım herşeyi baştan kendim kurdum :cry:

Sayın hocalarım,

Bazen xp home yükleyip pro lisansı yapıştıyorlar makinaya veya tersi. Çalışan diğer bilgisayarlardaki xp anahtarları sanırım o imaj'ınkine uyacaktır. O yüzden çalışan herhangi bir bilgisayarlardan xp anahtarını öğrenin. Şu göndereceğim program ile.

Ben daha önce bu sorun ile karşılaşmıştım. Ve aynı şirketin verdiği çalışan diğer bilgisayarların xp keylerini bu programla öğrenip onları not etmiş ve daha sonra bunu kullanmıştım. Sorun çıkmamıştı. Tabi şirketi arayıp hakkınız olan, parası ödenmiş olan tüm o lisansların adedince çalışan xp key öğrenebilirsiniz. Aslında 1 tane yetiyor ama olsun.

Ayrıca sonucu bildirirseniz sevinirim.

Ayrıca herzaman ben kendi imajınızı almanızı tavsiye ederim.

Ekli dosyalar

arkadaşlar bilgisayar konfigürasyon aynı ise etkinleştirilmiş bilgisayardan system 32 içindeki wpa.dbl dosyasını kopyalayıp alın daha sonra kurmuş oldüğunuz bilgisayaarda system 32 klasörünün içine atınız.

pia' Alıntı:
Dün akşam promega öğretmen bilgisayarına imaj attım fakat yükleme bittikten sonra login olacağı sırada Windows Etkinleştirme çalışıyor ve etkinleştirmede Ürün Kodunu giriyorum ama hatalı ürün kodu diyor. İptal ettiğimdede Login sayfasına dönüyor. Güvenli kipte de aynı şey, windowsu açamıyorum yani.. hatta başka bir bilgisayarın ürün kodunuda denedim ama olmadı, bir çözümü var mı bunu?
Sevgiyle Kalın
Emre..

aynısı bugün bende de oldu. Cd den çalışan xp ile bilgilerimi kurtarayım dedim. ancak cd de n başlatmaya çalıştığımda "Boot cd/dvd: "

bu şekilde kalıyor ilerlemiyor...
yukarda arkadaşın tavsiye ettiği çalışan pc lerden ürün kodu girdim onu da kabul etmedi. telefonla etkinleştirmeyi kullananyım dedim ücretsiz hat numarası yoktu. Çok uzun sürüyor onu da tamamlayamadım. Formattan başka çözüm yolu yok mu? Gerçi kurulum cd sini taktığımda da aynı hatayı veriyor.
"Boot cd/dvd: "

ne yapabilirim? yardımcı olursanız sevinirim.

BBNET
Geri