M mirxas Aktif Üye Mesajlar 147 8 Kasım 2007 #1 Mrb arkadaşlar labratuarda bir bilgisayarda öğrenci tarafından administrator şifresi değiştirilmiş. Bu şifreyi sıfırlayan bir program var mı? Benim bildiğim easy recovery var ama onun setup yok şuan yardımlarınızı bekiliyorum. teşekkürler...
Mrb arkadaşlar labratuarda bir bilgisayarda öğrenci tarafından administrator şifresi değiştirilmiş. Bu şifreyi sıfırlayan bir program var mı? Benim bildiğim easy recovery var ama onun setup yok şuan yardımlarınızı bekiliyorum. teşekkürler...
Hacker Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 696 8 Kasım 2007 #3 inceleyiniz http://bilgisayarbilisim.net/win_xp__tu ... -t228.html
M mirxas Aktif Üye Mesajlar 147 8 Kasım 2007 #4 sanırım Bios pilini çıkarmak bios şifresinin sıfırlanmasını sağlıyor yanılıyorsam düzeltin... Teşekkürler Hacker hocam
sanırım Bios pilini çıkarmak bios şifresinin sıfırlanmasını sağlıyor yanılıyorsam düzeltin... Teşekkürler Hacker hocam
Hacker Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 696 8 Kasım 2007 #5 mirxas' Alıntı: sanırım Bios pilini çıkarmak bios şifresinin sıfırlanmasını sağlıyor yanılıyorsam düzeltin... Teşekkürler Hacker hocam Genişletmek için tıkla ... yanılmıyosun BİOS pili BİOS şifresi ve ilk açılış şifresini sıfırlamak için. XP admin şifresini sıfırlamak için yukardaki yazılımı dene. kolay gelsin
mirxas' Alıntı: sanırım Bios pilini çıkarmak bios şifresinin sıfırlanmasını sağlıyor yanılıyorsam düzeltin... Teşekkürler Hacker hocam Genişletmek için tıkla ... yanılmıyosun BİOS pili BİOS şifresi ve ilk açılış şifresini sıfırlamak için. XP admin şifresini sıfırlamak için yukardaki yazılımı dene. kolay gelsin