windows 98 e xp kurmak yardımmm

Kodla Büyü
ya nermincim o konuya ben daha yeni geldim. bakıodum bişeyler varmı die. sanırım sende bulamadın. neyse artık kendim hazırlarım..
 
yanlış yere yazmışım ben bu mesajı kusura bakmayın ya. niye böle olduki şimdi :(
 
isterseniz 98 in üzerine XP yi kurabilirsiniz isterseniz de format çekip baştan yükleyebilirsiniz. ikinciyi yaparsanız bios tan yapmanız gereken tek şey boot ayarlarından cd sürücünüzü 1. öncelikli ayarlamanız. kolay gelsin.
 
benim de böyle bir sorunum var. okul bilgisayarları çok eski win 98 kurulu.bazı bilgisayarlar hiç açılmıyor ben de xp ye yükseltmeyi denedim ama çok ilginç bir hata oldu aslında hata bile değil.Xp yi yükleme sırasında sürücüyü biçimlendirmek için f tuşuna basmam gerekiyor ama olmuyor.Klavye çalışıyor enter tuşu ok tuşları çalışıyor ama f yada başka bir tuşa basılmıyor. Ve bu yüzden kurulumu yapamadım.Çok basit bişe belki ama ilk defa başıma geldi ve yapabilecek bişe de bulamadım. Neden olduğunu bilen var mı acaba?
 
f dusumu sayın hocam cok kurduk ama sımdıye kadar f tusuna basınız hıc gormedık acıkcası bızım bıldıgımız d ve l tusları var bunların dısında ratlamadım ısletımsıstemınız dosmu acaba sızın hayret nasıl olduda rastlamadık buna
 
kurulum sırasındaki adımlarda var en son adımda c yi biçimlendirmek için f tuşuna basın diyor.Bilgisayar açılmıyor ve Boot failure hatası veriyor sürekli xp kuramadım bu yüzden. 98 kurmaya çalıştığımda da fat32 bulunamadı hatası verdi.bilgisayar da açılmıyor zaten çok eski hiçbirşey yapamıyorum..
 
Geri
Üst