ÖNCE WİN8 İ PAYLAŞALIM ACTİVATOR U HALLEDERİZ... :mrgreen:zech' Alıntı:Elinde şöyle güzel, removewat gibi işi kökten halleden win 8 activator olan varsa bir paylaşırsa ne kadar hora geçer değil mi arkadaşlar.
win8 için yeter artar bile.DotCom' Alıntı:Sistem özellikleri nedir kurduğunuz bilgisayarın?
2 gb ram ile kararsız kalıyorum kurulum yapmak için
Ben şu linkten indirmiştim orjinal sürüm ingilizce. Kurarken türkçe dilini seçip kurduktan sonra control panel language bölümünden %99 türkçeleşiyor.hastasıyız dede' Alıntı:ÖNCE WİN8 İ PAYLAŞALIM ACTİVATOR U HALLEDERİZ... :mrgreen:zech' Alıntı:Elinde şöyle güzel, removewat gibi işi kökten halleden win 8 activator olan varsa bir paylaşırsa ne kadar hora geçer değil mi arkadaşlar.
btrci' Alıntı:Arkadaşlar ben de bir aydır kullanıyorum tavsiye ederim çok iyi.. Ama sadece bende mi bilmiyorum google'den bir şey aratınca donuyor ikinci defa arattığımda düzeliyor ama bu sorun bazen oluyor...Sizde böyle bir şey oluyor mu?
tşkler hocam..link faydalı oldu. :+1:tuncay_tuncez' Alıntı:donma yok da benim dikkatimi ceken de güvenlik...local ve ağ da oturum açma seçenekleri var ki ağ kısmı kafamı kurcaluyor.Store kısmını ziyaret edin bir çok uygulama var, baslat menusunu en basta getirdim benİlgilenen arkadaslar için bios'ta win8 gibi bir ibare gördüm ki http://www.chip.com.tr/forum/windows-8- ... 57176.html linkinde açıklamalar yer almakta.
Acaba bu özellik linux sistemlerin kurulumunu engelliyor mu?
Bir de ilgilenen arkadaslar için kendimiz SSD/HDD üzerinde gizli bir bölüm üzerinde recovery bölümü yapabilirmiyiz?çünkü yeni makinelerin tümünde bu kurulu geliyor, tek tuşla fabrika ayarlarına getirebiliyoruz makineyi...
katılıyorum yokmu orjinali arkadaslar paylassakhastasıyız dede' Alıntı:ÖNCE WİN8 İ PAYLAŞALIM ACTİVATOR U HALLEDERİZ... :mrgreen:zech' Alıntı:Elinde şöyle güzel, removewat gibi işi kökten halleden win 8 activator olan varsa bir paylaşırsa ne kadar hora geçer değil mi arkadaşlar.
Ben hiç fark etmedim olsa bile güncelleme düzeltiyordur. Win8 yaklaşık 500 MB boyutunda güncelleme yapıyor.Metehan' Alıntı:btrci' Alıntı:Arkadaşlar ben de bir aydır kullanıyorum tavsiye ederim çok iyi.. Ama sadece bende mi bilmiyorum google'den bir şey aratınca donuyor ikinci defa arattığımda düzeliyor ama bu sorun bazen oluyor...Sizde böyle bir şey oluyor mu?
Sanırım benmde değindiğim sorun bu hocam. bir donmadan bahsediliyor ki muhtemelen bu donmadan bahsediliyor. kullananlardan bir çok kişi bu sorunu yaşamış.
Laptopun altında lisans etiketi olur ona bakın. OEM ürünlerinde bazen etiket yapıştırılmıyor. Recovery kayıtlı oluyor onu geri yüklüyorsunuz. Bilgisayarıma sağ tıklayın özelliklere gelin windows etkinleştirme bölümüne bakın sizinki etkinleştirilmiş olması lazım.esmed' Alıntı:Çok bilgisizce sorusoruyor olabilirim kusuruma bakmayın.Win8 in lisanslı olduğunu nasıl anlıyorsunuz.Laptobun altında etiketi yok.Çok moralim bozuk hiç gereği yokken çok pahalıya aldım bide bu sorun çıkınca hiç açasım gelmiyor.