zech Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,407 3 Ocak 2013 #31 Teşekkürler Win 8 in ilacı içinde mi?
AppleJuice Aktif Üye Mesajlar 110 4 Ocak 2013 #33 aktivasyon programlarını indiremiyorum yawwww kod girmem gereken bir sayfa geliyor. kodu giriyorum. tekrar istiyor kod girmemi... )))
aktivasyon programlarını indiremiyorum yawwww kod girmem gereken bir sayfa geliyor. kodu giriyorum. tekrar istiyor kod girmemi... )))
dokmeefrail Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,835 4 Ocak 2013 #34 keşke aktivasyonları da indirebileceğimiz bir yere atsaydınız hocam yandex disk yada google drive a
AppleJuice Aktif Üye Mesajlar 110 4 Ocak 2013 #36 CadCam67 hocam ilaçlara bi daha göz atsan çok sevineceğim...
ras Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 269 4 Ocak 2013 #37 İndiriyorum programları da indirip kuran deneyen var mı, deneyenler bilgileri paylaşabilirler mi? :idea: Win 8 sorunsuz mu? ve ***** lı mı? bu konularda bilgi verirseniz sevinirim. Yoksa bu kadar büyük bir dosyayı inrdirmeyelim.
İndiriyorum programları da indirip kuran deneyen var mı, deneyenler bilgileri paylaşabilirler mi? :idea: Win 8 sorunsuz mu? ve ***** lı mı? bu konularda bilgi verirseniz sevinirim. Yoksa bu kadar büyük bir dosyayı inrdirmeyelim.
fbby Aktif Üye Mesajlar 255 4 Ocak 2013 #38 Win 8 i kurmadım daha ama office 2013 ün aktivasyonu olmadı bende