melissa Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 360 15 Mart 2013 #1 arkadaşlar öğretmen ve öğrenci bilgisayarlarına windows 7 kurdum.İşletim sistemi ile ilgili uyumlu çalışabilecek Netsupport schoolprogramı elinizde ilacı ile olan varsa paylaşabilirsenizinanın çok sevinirim. Sevgi ve saygılarımla
arkadaşlar öğretmen ve öğrenci bilgisayarlarına windows 7 kurdum.İşletim sistemi ile ilgili uyumlu çalışabilecek Netsupport schoolprogramı elinizde ilacı ile olan varsa paylaşabilirsenizinanın çok sevinirim. Sevgi ve saygılarımla
BaRBaRYaN Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,690 15 Mart 2013 #3 forumda var zaten hocam. bir inceleyin isterseniz .. bts-kontrol-programlari-netsupport-netop-vs-f105/
forumda var zaten hocam. bir inceleyin isterseniz .. bts-kontrol-programlari-netsupport-netop-vs-f105/
BaRBaRYaN Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,690 17 Mart 2013 #5 melissa' Alıntı: hocam sizeözelden yazdım bakarmısınız) Genişletmek için tıkla ... ... bunu denermisiniz... Ekli dosyalar melissa.rar melissa.rar 134.8 KB · Görüntüleme: 80
melissa' Alıntı: hocam sizeözelden yazdım bakarmısınız) Genişletmek için tıkla ... ... bunu denermisiniz...