B bünyamin Site Gezgini Mesajlar 47 21 Ekim 2010 #1 windows 7 de netsupport 10 kurdum administrator olmamı istiyor Yönetici yetkilerinde bir kullanıcı olmama rağmen yeterli değil nette ne kadar aradımsa da cevabını bulamadım. Bilen arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen
windows 7 de netsupport 10 kurdum administrator olmamı istiyor Yönetici yetkilerinde bir kullanıcı olmama rağmen yeterli değil nette ne kadar aradımsa da cevabını bulamadım. Bilen arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen
halilturkoglu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 735 22 Ekim 2010 #2 Administartor hesabını aktif hale getirin, Başlat Çalıştır cmd net user administrator 123456 (admin şifresini 123456 yapmak için) net user administrator /active:yes (aktifleştirme için) daha sonra admin hesabı ile oturum açarak kurulumu yapabilirsiniz.
Administartor hesabını aktif hale getirin, Başlat Çalıştır cmd net user administrator 123456 (admin şifresini 123456 yapmak için) net user administrator /active:yes (aktifleştirme için) daha sonra admin hesabı ile oturum açarak kurulumu yapabilirsiniz.
B bünyamin Site Gezgini Mesajlar 47 27 Ekim 2010 #3 Halil türkoğlu hocam! cok tesekkur ederim. sorun halloldu
caylakcekirge Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,547 26 Kasım 2011 #5 Teşekkürler hocam...