mrb windows 11 indirip kurmak istiyorum int uygun fiyata satılan lisans anahtarları var bunlardan alan var mı güvenilir mi..önerebileceğiniz bir yer var mı..tşkler
Ben uzun bir süredir üniversitelerin sitelerindeki eğitim lisanslarını kullanıyorum, dosyaları hızlıda indiriyor lisans derdi de olmuyor aklınızda bulunsunmrb windows 11 indirip kurmak istiyorum int uygun fiyata satılan lisans anahtarları var bunlardan alan var mı güvenilir mi..önerebileceğiniz bir yer var mı..tşkler
link var mı hocamBen uzun bir süredir üniversitelerin sitelerindeki eğitim lisanslarını kullanıyorum, dosyaları hızlıda indiriyor lisans derdi de olmuyor aklınızda bulunsun
Özelden atayım hocamlink var mı hocam
bu olayı biraz açabilir misiniz?Ben uzun bir süredir üniversitelerin sitelerindeki eğitim lisanslarını kullanıyorum, dosyaları hızlıda indiriyor lisans derdi de olmuyor aklınızda bulunsun
Win 11'i regedit müdahaleleriyle bazı bilgisayarlara yükleyebildiğimizi okudum
İndirme yapmanıza gerek yok.Arkadaşlar Kobe öğretmenimiz bağlantı gönderdi fakat indirilmiyor token 44 hatası veriyor ..indirebilen var mi
hocam link atar mısın?Hocalarım @mnn hocamla denedik sanırım İSO dosyası sadece giriş yapılan cihazda çalışıyor kopyalayıp gönderince yeniden giriş istiyormuş linkteki %2C%2C yazan kısım kopyalayıp gönderince (,,) oluyor o yüzden sanırım İSO olmuyor,@junior_l3oss hocamın dediğine göre de lisansın da 1000 kullanım hakkı daha varmış , ben yine gönderirim isteyene linki lisansı sorun değil lisansı kullanmış olursunuz enazından fakat bir kendi üniversite hesabınızla deneseniz daha kolay olabilir
İndirmeye gerek yok.windows 11 hangi sürümü için geçerli lisanslama olmadı windows sitesinden de indirilebilir
hocam ben de alabilir miyimÖzelden atayım hocam
bende alabilir miyim hocam?Ben uzun bir süredir üniversitelerin sitelerindeki eğitim lisanslarını kullanıyorum, dosyaları hızlıda indiriyor lisans derdi de olmuyor aklınızda bulunsun
bende alabilir miyim hocam?