Tanıtım videosu
Kaçak göçek bir developer sürüm olduğu söylenen iso varmış galiba.Hani nerede?
Bence önce araştırın. İlk duyduğumda inanmıştım fakat asparagas haber
https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/windows-11-hakkında-resmi-açıklama/f5aaf57f-6a02-4518-b9dd-93474598d7ca
YapmışMicrosoft yakın zamanda 11 isminde bir sürüm çıkarmayacaklarını, bu yöndeki haberlere itimat edilmemesi gerektiğini son windows sürümünün 10 olarak kalacağını duyurmuştu sitesinden. Tahminimce Win10 için güncelleme olarak gelecektir. 11 ismi olur mu bilemedim. Bu kadar büyük bir şirket, borsada işlem görüyor. Yapmayacağız deyip yapar mı acaba! Aklımda deli sorular.
Windows 10 isosu içindeki install.wimi silip win 11in install.wimini entegre edince hiç bir şartIntel 8. nesilden veya ryzen 2. nesilden eski işlemcisi olanlar, anakartında tpm modülü olmayanlar hiç umutlanmasın![]()
Hadi ya bu kadar basit miymiş lafımı geri alıyorum o zamanWindows 10 isosu içindeki install.wimi silip win 11in install.wimini entegre edince hiç bir şartaramadan kuruluyor
![]()
denenmiştirHadi ya bu kadar basit miymiş lafımı geri alıyorum o zaman![]()
Kararlı sürümüne kadar daha biraz var. O zaman gelince de duruma bakarız. Şu an 10 oldukça iyi. O şartı yakında kaldırırlar diye düşünüyorum. Ben windows 10 aldım 11 kullanabilmek için illa sistemimi yenilemem mi gerekli?Intel 8. nesilden veya ryzen 2. nesilden eski işlemcisi olanlar, anakartında tpm modülü olmayanlar hiç umutlanmasın![]()
40'a yaklaştık bizden geçtiGerçekten Windows'a ihtiyacınız var mı ?
Yoksa alışkanlıklarınızdan mı kopamıyorsunuz ?
40 yaşından genç kardeşlerime sesleniyorum. Değişim için kendinizi zorlayın![]()
Vay beeehey gidi hey, Ankara'da olsaydık maltepe pazarından alırdıktabi şimdi eski yerinde avm var, garın ordaki yer de hala açık mı bilmiyorum.