Şu problemi aşabilen yok mu? Hangi amaçla windows update' e engel koyarlar çözemiyorum delleniyorum buralarda. SABIR.
Format atıp driver tanıtılması gerektiğinde ne yapacaz tek tek driver mı arayacaz, öğrencisinden öğretmenine o kadar çok format işi oluyor kiUpdate'i engellemişlerse bu süper. Her kapatma sırasında güncellemeye giren tahtalar, yarım kalan güncellemelerin tekrar tekrar inerek ağı meşgul etmesi, akıllı tahtaya ihtiyacınız olduğunda önceki derste başlayan güncellemenin bitmesini bekleme, güncelleme esnasında fişi çekilen tahtaların çökmesi gibi durumlardan kurtulmuş olduk gerçekse.
Format atıp driver tanıtılması gerektiğinde ne yapacaz tek tek driver mı arayacaz, öğrencisinden öğretmenine o kadar çok format işi oluyor ki
Bilgisayarlardan bahsediyorum, meslek lisesinde sürekli birilerinin bilgisayarına format atılır, makineyi yüklenen soluğu yanımızda alırSıfırdan format atan var mı ki tahtaya? Sağlam makineden imaj alıp atarsınız.
Bilgisayarlardan bahsediyorum, meslek lisesinde sürekli birilerinin bilgisayarına format atılır, makineyi yüklenen soluğu yanımızda alır
PARDUS candır hocam... özellikle ekim 2019 tübitak versiyonu neredeyse sorunsuz.gerçekten okullarda windowsa gerek yok tahtalar için.Update'i engellemişlerse bu süper. Her kapatma sırasında güncellemeye giren tahtalar, yarım kalan güncellemelerin tekrar tekrar inerek ağı meşgul etmesi, akıllı tahtaya ihtiyacınız olduğunda önceki derste başlayan güncellemenin bitmesini bekleme, güncelleme esnasında fişi çekilen tahtaların çökmesi gibi durumlardan kurtulmuş olduk gerçekse.
PARDUS candır hocam... özellikle ekim 2019 tübitak versiyonu neredeyse sorunsuz.gerçekten okullarda windowsa gerek yok tahtalar için.
Driver booster programını kullanabilirsiniz hocam. Driverları kendisi bulup indiriyor. MEB hattında da sıkıntısız çalışıyor.Bilgisayarlardan bahsediyorum, meslek lisesinde sürekli birilerinin bilgisayarına format atılır, makineyi yüklenen soluğu yanımızda alır
Driver booster programını kullanabilirsiniz hocam. Driverları kendisi bulup indiriyor. MEB hattında da sıkıntısız çalışıyor.