C ctrl+alt+delete Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,180 30 Eylül 2013 #1 Arkadaşlar win7 yüklü bilgisayarlardan e okula girdiğimde resimdeki hatayı alıyorum.sebebini çözümünü bilen varmı Ekli dosyalar e okul hata2.jpg 289 KB · Görüntüleme: 1,394 e okul hata.jpg 137.3 KB · Görüntüleme: 1,394
Arkadaşlar win7 yüklü bilgisayarlardan e okula girdiğimde resimdeki hatayı alıyorum.sebebini çözümünü bilen varmı
G Gök_Tuğ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 457 30 Eylül 2013 #2 Hocam ccleaner tarzı programlarla önbelleği, çerezleri temizleyin ardından, araçlar menüsünden uyumluluk görünümü ayarları, tüm web sitelerini uyumluluk görünümünde gösteri işaretleyin sorununuz düzelecektir diye düşünüyorum...
Hocam ccleaner tarzı programlarla önbelleği, çerezleri temizleyin ardından, araçlar menüsünden uyumluluk görünümü ayarları, tüm web sitelerini uyumluluk görünümünde gösteri işaretleyin sorununuz düzelecektir diye düşünüyorum...
C ctrl+alt+delete Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,180 30 Eylül 2013 #3 hocam daha yeni format çektim pc temiz.uyumluluk modu işe yaramadı
C ctrl+alt+delete Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,180 30 Eylül 2013 #4 bu arada chrome ie tab eklentisinide yükledim sorun çözülmedi
G Gök_Tuğ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 457 30 Eylül 2013 #5 Explorer ayarlarını varsayılan yapıp tekrar giriş yapmayı deneyin hocam...
C ctrl+alt+delete Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,180 30 Eylül 2013 #9 sağol hocam.javayı güncelledim ayrıca araçların altında activex filtreleme seçiliydi iptal ettim düzeldi.aynı sorunu yaşayanlar bunları dener artık
sağol hocam.javayı güncelledim ayrıca araçların altında activex filtreleme seçiliydi iptal ettim düzeldi.aynı sorunu yaşayanlar bunları dener artık