erden60 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 492 19 Eylül 2012 #1 win7 güncelleme geliyor ekrana ,%30 yapıyor biligisayar kapanıyor yazısı geliyor tekrar başlıyor......sürekli bu şekilde açılıp kapanıyor...bilgisi olanlar yardımcı ola bilir mi?
win7 güncelleme geliyor ekrana ,%30 yapıyor biligisayar kapanıyor yazısı geliyor tekrar başlıyor......sürekli bu şekilde açılıp kapanıyor...bilgisi olanlar yardımcı ola bilir mi?
B burhansenyuva Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 607 19 Eylül 2012 #2 merhaba; Bilgisayarınızı ağ desteği ile güvenli modda çalıştırın. Açıldıktan sonra yeniden başlatın çalışacaktır diye tahmin ediyorum.
merhaba; Bilgisayarınızı ağ desteği ile güvenli modda çalıştırın. Açıldıktan sonra yeniden başlatın çalışacaktır diye tahmin ediyorum.
B burhansenyuva Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 607 20 Eylül 2012 #4 F8 ekranında en iyi yapılandırma da açılıyor mu peki. Eğer oda olmuyorsa benim çözümüm formata gider.
F8 ekranında en iyi yapılandırma da açılıyor mu peki. Eğer oda olmuyorsa benim çözümüm formata gider.