hocam hemen vurmayın. Bilmediğimizi de öğreniriz.hocam bu siteyi bilmeyeni dövüyorlar
![]()
TechBench by WZT (v4.1.1)
This website was created with simplicity in mind. Here you can easily download products directly from Microsoft. This website neither its author are not affiliated with Microsoft Corporation.tb.rg-adguard.net
takılıyorum hocam, win 7 artık indirilmiyormuş baktım da. Microsoft sunuculardan mı kaldırdı nedir.hocam hemen vurmayın. Bilmediğimizi de öğreniriz.
hocam ben dayak istemiyorum ama bu site çok güzel duruyor,hocam bu siteyi bilmeyeni dövüyorlar
![]()
This website was created with simplicity in mind. Here you can easily download products directly from Microsoft. This website neither its author are not affiliated with Microsoft Corporation.tb.rg-adguard.net
Orjinal... SHA-1 değerine bakabilirsiniz.hocam ben dayak istemiyorum ama bu site çok güzel duruyor,
buradaki windows ve officeler orijinal demolar mı?
yoksa çeşitli yerlerden bulunan ilaçlı sürümler mi?
Microsoft sunucusundan link veriyor, tamamen Microsoftun yayınladığı sürümler. site İSO tutmuyor sadece bağlantı sağlıyor.hocam ben dayak istemiyorum ama bu site çok güzel duruyor,
buradaki windows ve officeler orijinal demolar mı?
yoksa çeşitli yerlerden bulunan ilaçlı sürümler mi?
Aynen, o yüzden 7 kalıbı bulmak pek kolay değil. Var da sha-1 falan bakıp aramak gerek.Microsoft sunucusundan link veriyor, tamamen Microsoftun yayınladığı sürümler. site İSO tutmuyor sadece bağlantı sağlıyor.
İngilizce olmayanlar da var ama dediğim gibi dağınık sitelerde ve SHA-1 değerlerini bildiğiniz sürece rahatlıkla bulunabiliyor.kendi sitesinden indirilebiliyormuş ancak ingilizce.
- Windows 7 Home Premium 32 bit: click here
- Windows 7 Home Premium 64 bit: click here
- Windows 7 Professional 32 bit: click here
- Windows 7 Professional 64 bit: click here
- Windows 7 Ultimate 32 bit: click here
- Windows 7 Ultimate 64 bit: click here
- Windows 7 Enterprise 32 bit: click here
- Windows 7 Enterprise 64 bit: click here
çok iyi teşekkürlerhocam bu siteyi bilmeyeni dövüyorlar
![]()
Hocam rufus ve daha da güzeli ventoy bu dediğiniz zorluğu kaldıran uygulamalar aksine. Ventoyu uefi olarak hazırlarsanız uefi tarafını çözmüş olmakla beraber birçok eski biosta da zaten sorunsuz çalışıyor.Arkadaşlar bu isoları dvd ya da usb belleğe yükleyince bazı bilgisayarlar uefi olduklarından dolayı format atarken bayağı zorluyor bizi bunun önüne geçecek program var mı ventoy ve rufus dışında önerebileceğiniz?