Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
utf8 hocamızın dediği gibi flash oyunları deneyebilirsiniz. 98 flash player kaça kadar destekliyor bilmiyorum.
flash .swf lerini .exe ye dönüştüren programlar var. Dönüştürülen .exe ler XP de sorunsuz çalışıyordu 98 de de çalışacağını düşünüyorum.
siirt in baykan ilçesi ziyaret beldesi hocam. Müfettiş geldi hatta il milli eğitim müdürü de geldi söyledik ama değişen bi şey yok fatihrmu projesi kapsamında okullara tablet dağıtılacağı için bilgisayarlar değiştirmiyorlar 14 tane çalışan bilgisayar var bilgisayarlar 17 yaşında benim öğrencilerden büyük :lol:
hocam iş müdürde biter 2010 da atadığım okul bingöl solhan yibo bilgisayarlar 98 5 tane çalışıyor, oda çalışıyor denirse internet yokk,
müdüre lab durumunu söyledim. böyle lab olmaz sınıf daha iyi dedimdi sonra ertesi gün bahçede iken öğrencinin biri hocam müdür odasına çağırıyor dedi
gittim 2 kişi var öğrendik müfettişler müdür otur hocam ne içersin felan işte tanıştırdı. bende stajerim hali ile heyecanlı lab durumunu sordu söyledim sonrası haftasonu müdür aradı. hocam okula gelin yeni bilgisayarları kurun dedi. gittik hazır kurulu bilgisayarlar biraz yardım ettik. tamam.
eh artık sizin gibi okullara Abdulvahap SALCAN gibi müdür lazım,,
tain olmasa idim okulun bahcesinde halı saha maçı yapıyor olacaktım. yanlış duymadınız ben gideceğim zaman müdürümüzün yaptıracağını duymuştum