mutlucan Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,925 25 Ocak 2013 #1 win 98 in efsane masaüstü Ekli dosyalar puma.jpg 38.6 KB · Görüntüleme: 565
halilturkoglu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 735 25 Ocak 2013 #3 birde siyah bir kaplan vardı ama bulamıyorum. hatırlattın yine aramaya başladım.
desouza82 Aktif Üye Mesajlar 237 25 Ocak 2013 #4 bu kaplanın ağzına paint'te kırmızı sprey sıkardık. ağızdan akan kan damlaları gibi birşeyler yapmaya çalışırdık :lol: Tabi o zamanlar photoshop falan yok. çok zor zamanlar geçirdik çok
bu kaplanın ağzına paint'te kırmızı sprey sıkardık. ağızdan akan kan damlaları gibi birşeyler yapmaya çalışırdık :lol: Tabi o zamanlar photoshop falan yok. çok zor zamanlar geçirdik çok
B bilisimreal34 Site Gezgini Mesajlar 50 25 Ocak 2013 #6 açılış müziği de süperdi.. o zamanlar ortaokuldaydım.. açıldığı anda eşlik eden müzik sesiyle heyecana kapılırdım.. )
açılış müziği de süperdi.. o zamanlar ortaokuldaydım.. açıldığı anda eşlik eden müzik sesiyle heyecana kapılırdım.. )
adige_emrah Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 391 25 Ocak 2013 #7 hala faz1 bt sınıfında win98 kullanan biri olarak çok iyi biliyorum
beyazgolge Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,207 25 Ocak 2013 #9 adige_emrah' Alıntı: hala faz1 bt sınıfında win98 kullanan biri olarak çok iyi biliyorum Genişletmek için tıkla ... emrah Allah yardımcın olsun
adige_emrah' Alıntı: hala faz1 bt sınıfında win98 kullanan biri olarak çok iyi biliyorum Genişletmek için tıkla ... emrah Allah yardımcın olsun