btr23 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 690 11 Nisan 2016 #1 Arkadaslar win8.1 e uyumlu full surum depfreeze paylasabilecek olan var mi? Şimdiden teşekkürler.
R RaHaB Aktif Üye Mesajlar 169 12 Nisan 2016 #2 Toolwiz yükledim sorun yaşıyorum, sürekli win 8 çöküyor. Paylaşan olursa ben de çok sevinirim.
S solitary34 Aktif Üye Mesajlar 183 12 Nisan 2016 #4 biz bunu sorunsuz kullanıyoruz hocam faz2 de Ekli dosyalar freze.part1.rar freze.part1.rar 4 MB · Görüntüleme: 255 freze.part2.rar freze.part2.rar 2.6 MB · Görüntüleme: 191
btr23 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 690 18 Nisan 2016 #6 solitary' Alıntı: biz bunu sorunsuz kullanıyoruz hocam faz2 de Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim ben de deneyeceğim.
solitary' Alıntı: biz bunu sorunsuz kullanıyoruz hocam faz2 de Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim ben de deneyeceğim.
btr23 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 690 18 Nisan 2016 #9 solitary' Alıntı: biz bunu sorunsuz kullanıyoruz hocam faz2 de Genişletmek için tıkla ... hocam part1 deki sürümü kurdum ancak kendisi otomatik bir şifre atadı bu şifreyi değişmeye çalıştım ancak olmadı nasıl değiştireceğim şifreyi?
solitary' Alıntı: biz bunu sorunsuz kullanıyoruz hocam faz2 de Genişletmek için tıkla ... hocam part1 deki sürümü kurdum ancak kendisi otomatik bir şifre atadı bu şifreyi değişmeye çalıştım ancak olmadı nasıl değiştireceğim şifreyi?
S solitary34 Aktif Üye Mesajlar 183 18 Nisan 2016 #11 hocam şifre içinde yazıyor biz değiştirmeden kullanıyoruz
btr23 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 690 19 Nisan 2016 #13 tamam hocam zaten şifre var ama biraz daha güçlü bir şifre bırakmak istedim ben hani içinde _+ vb. karakterler olsun
tamam hocam zaten şifre var ama biraz daha güçlü bir şifre bırakmak istedim ben hani içinde _+ vb. karakterler olsun
sapphire Aktif Üye Mesajlar 256 19 Nisan 2016 #14 btr23' Alıntı: solitary' Alıntı: biz bunu sorunsuz kullanıyoruz hocam faz2 de Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim ben de deneyeceğim. Genişletmek için tıkla ... :+1:
btr23' Alıntı: solitary' Alıntı: biz bunu sorunsuz kullanıyoruz hocam faz2 de Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim ben de deneyeceğim. Genişletmek için tıkla ... :+1: