M misso021 Site Gezgini Mesajlar 81 16 Şubat 2012 #1 Arkadaşlar admin ve kullanıcı şifrelerim değişmediği halde doğru şifrelerle giriş yapamıyorum neler yapabilirim fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar admin ve kullanıcı şifrelerim değişmediği halde doğru şifrelerle giriş yapamıyorum neler yapabilirim fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
hasanemre Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 486 16 Şubat 2012 #3 hocam klavye dili değişmiş olabilir. q ise f ye, f ise q ya uydurarak deneyin
M misso021 Site Gezgini Mesajlar 81 16 Şubat 2012 #5 hasanemre' Alıntı: hocam klavye dili değişmiş olabilir. q ise f ye, f ise q ya uydurarak deneyin Genişletmek için tıkla ... yok hocam denedim onu
hasanemre' Alıntı: hocam klavye dili değişmiş olabilir. q ise f ye, f ise q ya uydurarak deneyin Genişletmek için tıkla ... yok hocam denedim onu
mutlucan Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,924 16 Şubat 2012 #6 şuradaki programla şifreyi sıfırlayın bari..