skolst Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 431 15 Nisan 2013 #1 Arkadaşlar Win 7 de çalışacak Visual Basic arıyorum Portable de olabilir ama saglıklı çalışsın yeter ki!
Arkadaşlar Win 7 de çalışacak Visual Basic arıyorum Portable de olabilir ama saglıklı çalışsın yeter ki!
SoftGe Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,209 15 Nisan 2013 #4 kurduğun vb ler win 7 de çalışmıyormu hocam, ben sorunsuz kullanıyorum yalnız şöyle bir sorun var sp1 yüklü bilgisayarda derlediğin exe başka bilgisayarlarda çalışmıyor,
kurduğun vb ler win 7 de çalışmıyormu hocam, ben sorunsuz kullanıyorum yalnız şöyle bir sorun var sp1 yüklü bilgisayarda derlediğin exe başka bilgisayarlarda çalışmıyor,
faruk8542 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,017 15 Nisan 2013 #5 evet bulabilrmiyiz ki böyle birşey :|
SoftGe Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,209 15 Nisan 2013 #6 hocam bende cd kalıbı var, ihtiyaç duyarsanız yarın paylaşabilirim fırsat bulursam upload ederim,
skolst Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 431 15 Nisan 2013 #7 bende portable Visual basic 6.0 var ama "run" yaptığım zaman program kapatılıyor.Hocam çok iyi olur sana zahmet atabilirsen sevinirim..
bende portable Visual basic 6.0 var ama "run" yaptığım zaman program kapatılıyor.Hocam çok iyi olur sana zahmet atabilirsen sevinirim..
SoftGe Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,209 16 Nisan 2013 #8 hocam hangi sitelerde meb indirme sorunu yok ona yükleme yapayım, ben meb hattı kullanmıyorum
skolst Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 431 16 Nisan 2013 #9 hocam meb hattında hepsi sıkıntı boyutu kaç mb?
SoftGe Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,209 16 Nisan 2013 #10 skolst' Alıntı: hocam meb hattında hepsi sıkıntı boyutu kaç mb? Genişletmek için tıkla ... 600 mb hocam, yarın yükleyeyim bir yere artık başka şekilde indirirsin hocam istersen
skolst' Alıntı: hocam meb hattında hepsi sıkıntı boyutu kaç mb? Genişletmek için tıkla ... 600 mb hocam, yarın yükleyeyim bir yere artık başka şekilde indirirsin hocam istersen
skolst Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 431 17 Nisan 2013 #11 hocam bana rapidshare linki verirsen ben ordan indiririm sana zahmet artık başka hattan indirecem mecbur.
hocam bana rapidshare linki verirsen ben ordan indiririm sana zahmet artık başka hattan indirecem mecbur.
SoftGe Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,209 17 Nisan 2013 #12 skolst' Alıntı: hocam bana rapidshare linki verirsen ben ordan indiririm sana zahmet artık başka hattan indirecem mecbur. Genişletmek için tıkla ... hocam pm ilettim
skolst' Alıntı: hocam bana rapidshare linki verirsen ben ordan indiririm sana zahmet artık başka hattan indirecem mecbur. Genişletmek için tıkla ... hocam pm ilettim
direnc Site Gezgini Mesajlar 94 18 Nisan 2013 #13 Windows 7 de çalışan portable VB6 ektedir. Umarım işinize yarar. Ekli dosyalar Portable.VB6.rar Portable.VB6.rar 4.6 MB · Görüntüleme: 95
skolst Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 431 20 Nisan 2013 #14 hocam buna bir bakar mısın bu uyarıyı veriyor Ekli dosyalar Adsız.jpg 96 KB · Görüntüleme: 621
skolst Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 431 22 Nisan 2013 #16 Arkadaşlar Visual basic 6 da 2 tane textbox'a sayı girilerek butona bastıgında 3.textboxa sonucu yazdıran kodu yazar mısınız
Arkadaşlar Visual basic 6 da 2 tane textbox'a sayı girilerek butona bastıgında 3.textboxa sonucu yazdıran kodu yazar mısınız
faruk8542 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,017 22 Nisan 2013 #17 elinde ders notu slayt olan varmı arkadaşlar..