Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Win 10 direkt indirme linki elinde olan var mı arkadaşlar. Çoğu siteden indirme yapamadım sürekli yarıda hata veriyor. Hafızoğlu vs sonuç alamadım. Bilgisayar için arıyorum akıllı tahta için değil
This website was created with simplicity in mind. Here you can easily download products directly from Microsoft. This website neither its author are not affiliated with Microsoft Corporation.
Merhabalar. Bu rehberimde Rufus üzerinden ISO dosyası indirmeyi göstereceğim. Program ISO dosyalarını Microsoft sunucuları üzerinden indiriyor. Rufus programını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. https://www.technopat.net/sosyal/indir/rufus.5...
This website was created with simplicity in mind. Here you can easily download products directly from Microsoft. This website neither its author are not affiliated with Microsoft Corporation.