Peki diğer yazışmalar silinmez değil miKaldırın yeniden yukleyin sorunun kalkması gerekiyor.
Hocam okuyunca korku filminden alınmış senaryo gibi geldi.whatsapp'ta şöyle bir sorun yaşıyor bir arkadaşım:
telefon, rehberden sabit iki kişiye anlamsız mesajlar gönderiyor. İşin garip tarafı arkadaşımın telefonunda mesaj gönderdiğine dair herhangi bir ibare yok. diğer telefonlarda mesajlar görünüyor. Mesajlar aynı anda gönderilmiyor, belirli saatlerde gönderilmiyor. Mütemadiyen gönderiliyor. Ortamda konuşulan seslerden google'ın analiz yapıp reklam görüntülediği bilinen bir durum. Bundan şüphelendim ama sonuç çıkmadı. LG G3 android 6.0 tekrar yüklendi, telefon komple sıfırlandı ancak sorun devam ediyor. daha önceden de başka kişileri telefon çaldırıp kapatıyordu. Format atınca bu durum ortaya çıktı etrafınızda benzer durumla karşıalaşan var mıdır?
Hocam buna benzer bir sorunu üniversitede discovery ile yaşamıştım.Bendeki durum ise şarj soketi bi süre bozuktu batarya şarj edip takıp açtığım an sms bölümünde en son kim ile mesajlaşma oldu ise telefonu ilk açtığın an o kişiye son mesajı tekrar gönderiyordu.Ama arkasına hiç düşmemiştim.Telefonu değiştirdim daha sonrawhatsapp'ta şöyle bir sorun yaşıyor bir arkadaşım:
telefon, rehberden sabit iki kişiye anlamsız mesajlar gönderiyor. İşin garip tarafı arkadaşımın telefonunda mesaj gönderdiğine dair herhangi bir ibare yok. diğer telefonlarda mesajlar görünüyor. Mesajlar aynı anda gönderilmiyor, belirli saatlerde gönderilmiyor. Mütemadiyen gönderiliyor. Ortamda konuşulan seslerden google'ın analiz yapıp reklam görüntülediği bilinen bir durum. Bundan şüphelendim ama sonuç çıkmadı. LG G3 android 6.0 tekrar yüklendi, telefon komple sıfırlandı ancak sorun devam ediyor. daha önceden de başka kişileri telefon çaldırıp kapatıyordu. Format atınca bu durum ortaya çıktı etrafınızda benzer durumla karşıalaşan var mıdır?
Hocam herşeyi denediğmi düşünüyorum. Arkadaşın eşine ve ve okuldan başka bi arkadaşa mesaj gönderiyor. savcılığa başvuracak . Sorun şimdilik sınırlı kişiye göndermesi ama yarın bir gün istemsiz başka kişilere de gönderebilir. Gözümün önünde olmasa "git allahını seversen saçmalama" derim. kim anlatsa görmesem, inanmam. Mantıklı bir açıklamasını bulamadım. Whatsapp'ı yükleyene kadar sorun yok yükledikten sonra mesaj atıyor.Hocam buna benzer bir sorunu üniversitede discovery ile yaşamıştım.Bendeki durum ise şarj soketi bi süre bozuktu batarya şarj edip takıp açtığım an sms bölümünde en son kim ile mesajlaşma oldu ise telefonu ilk açtığın an o kişiye son mesajı tekrar gönderiyordu.Ama arkasına hiç düşmemiştim.Telefonu değiştirdim daha sonra
Şimdilik bende ürkerek izliyorum hocam. Arkadaş ya whatsapp'ı kullanmaaycak ya da çözüm bulacak. Anormal bir arıza/hata/virüs artık her ne ise.Hocam okuyunca korku filminden alınmış senaryo gibi geldi.