metinozerin
Aktif Üye
İyi günler arkadaşlar. Öğretmenler odasındaki bilgisayarda Google Chromedan, whatsapp webi açınca dosya indirdiğimde, dosya indirildi yazıyor ama dosya indirilmiyor. Sebebi yada çözümü ne olabilir?
Evet bu aralar çok kişide olmaya bu olay. Firefox kullan hocam ben öyle çözdüm bu sorunuİyi günler arkadaşlar. Öğretmenler odasındaki bilgisayarda Google Chromedan, whatsapp webi açınca dosya indirdiğimde, dosya indirildi yazıyor ama dosya indirilmiyor. Sebebi yada çözümü ne olabilir?
Teşekkürler hocamGeçen bizde de aynı sorunla karşılaştım. Bilgisayarı yeniden başlatınca sorun çözüldü.
Aynı şekilde beni de şikayet etmişler. Formatör değilim okulda bu arada gönüllü olarak bakıyorum pc’lere. İdarede öğretmenin işi gücü yok sizin wp’nizle mi uğraşacak demiş. Hepsi armut piş ağzıma düş…Teşekkürler bizde de bayan hocalar başımın etini yedi hayır benim wp bağlanınca indiriyor![]()
chrome sıfırlayınca düzeliyo
Birkaç gün sonra tekrar başınıza gelecektir hocam, bu sefer bu yolda işe yaramayacaktırchrome sıfırlayınca düzeliyor.
Qr kod taramanın altında oturum açık kalsın kutucuğunun işaretlenmesi gerek, yoksa dosyaya ulaşılamıyor.Çözümü bulan var mı arkadaşlar?