redeemthepast Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 737 1 Eylül 2017 #1 Arkadaslar okulda idareciyim. Whatsappta rehber disinda kimsenin bana mesaj atmasini istemiyorum. Bunun icin ne yapabilirim?
Arkadaslar okulda idareciyim. Whatsappta rehber disinda kimsenin bana mesaj atmasini istemiyorum. Bunun icin ne yapabilirim?
redeemthepast Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 737 1 Eylül 2017 #3 Yani uygulama, ücretli üyelik, ücretli servis her şeyi kullanabilirim bunun için. Numaramı öğrenen yazamasin. Sadece ekledigim kisiler yazsin.
Yani uygulama, ücretli üyelik, ücretli servis her şeyi kullanabilirim bunun için. Numaramı öğrenen yazamasin. Sadece ekledigim kisiler yazsin.
Dev Kitap Arşivi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 841 2 Eylül 2017 #4 Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Ve artık gına gelmiş durumda. Baktım böyle bir özellik yok şu an ama geliştirilebilir diye düşünüyorum.
Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Ve artık gına gelmiş durumda. Baktım böyle bir özellik yok şu an ama geliştirilebilir diye düşünüyorum.
H her_dem Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,532 2 Eylül 2017 #5 Engelliyorum ben sürekli.
redeemthepast Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 737 2 Eylül 2017 #6 Bu cok onemli bir gizlilik ozelligi ama.
D denex Aktif Üye Mesajlar 145 2 Eylül 2017 #7 aktif olarak başka bir mesajlama programı denenebilir,