websahibi.com hosting sorunu

Kodla Büyü

nosTRa

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar websahibi üzerinde barındırdığımız hiçbir site çalışmıyor. websahibi ile çalışan var mı aranızda??? ya da bilgisi olan?

Blogum ordaydı bir ara 2 aylık postları silindi, çözüm bulmadılar ben e geçtim markuma. Bulaşma yani...

valla şu an bulaşmış durumdayız. ama hostingler açılmıyor... telefonlar cevap vermiyor teknik destek offline..

windows hosting de idim benden önceki arkadaş ordan almış. çok sorun yaşıyordum linux a geçtim rahat ettim :) yeni çağrı destek açınca 2 saat de falan cevap veriyorlar.

valla bizim hostlarda hep linuxda ama tık yok açılmıyor. işin ilginç tarafı kimsede yok ortalıkta :D

İngilizlerin bir sözü vardır ucuz mal alacak kadar zengin değilim.

hocam bikaç kez çalışmıştım websahibiyle herhangi bi sorunla karşılaşmamıştım..ama şuan ki durumu nedir ne değildir bilmiyorum..

varsa bir sorun hallederler... ben webhibine kefilim malum yaz aylarında tatil de bir artış oluyor 2 - 3 ay için yuksek kotalı host almadım markum hemen 200 - 300 tl ek ödeme talebinde bulunuyordu... 3 senedir websahibi kotayı kat kat aşmama ragmen üçret istemiyorlar... gözden mi kaçıyor diye düşündüm ama bilgileri varmış telefon açıp değiştirmemi söylediler.. durumu anlatınca tamam sorun yok dediler.... Ben seviyorum onlarıı.... :++:

BBNET
Geri